Nuffnang Gadget

May 25, 2007

Berangan....

huhu... tajuk yang paling aku suka...
hmmmm.. aku tak taulah sejak bila penyakit berangan ni ada dalam diri aku.. sejak azali lagi kot, cuma aku jer yang tak perasan.. tapi sejak dua menjak ni penyakit berangan ni semakin 'TERSERLAH' hehe... pantang ada masa free sikit, mesti penyakit nie tetiba jer datang.. terus aku pun berada di awang-awangan kekeke... tapi menurut pembacaan aku tulisan Dr Fazilah Kamsah, individu yang lahir dalam bulan April ni mempunyai tahap imaginasi yang tinggi... kiranya lebih kurang cam berangan gak ke????
ni masa-masa yang sesuai penyakit aku nie datang....

  1. Time baca novel - baca novel ni memang fovourite aku pun.. tapi selalunya membaca akan disusuli dengan berangan wakaka.. kira 2 in 1 lah..selalunya aku akan membayangkan aku jadi watak2 yang aku baca tu dan secara automatiknya aku akan jadi heroinnya.. lagi best kalau jumpa lak hero yang ala2 macho ker.. handsome ker...
  2. tengok tv - tak kisah lah tengok ape2 pun kat tv.. drama ker.. iklan ker.. tapi yang penting mesti mood happylah.. sure aku jadi heroin dalam TV tu kih kih kih...
  3. bawak keter - fuhh.. nilah time yang paling best tuk berangan.. masa tulah cuba bayang2 kan aku jadi macam nilah, macam tulah.. naik keter ngan orang tulah.. orang tu hantar kan lah.... tu yang sepatutnya nak gie tol UPM leh sampai tol sungai besi tu hehehe...
  4. time nak tido - habit aku lah nie... kena lak masa tu pasang lampu tido, pastu mata pandang siling.. pandang kipas.. lagielah masyukkkk.... time tulah leh berangan macam2 sampai terbawak2 lam mimpi... tapi skarang nie dah takleh sangat nak berangan masa nak tido.. sebab baru jer nak separuh citer dah ada yang kata 'CUT'.. terus channel not available hik hik hik... lagie lak tak de member leh join.. sebab orang tu sakarang nie manjang tido cepat jer... wonderinglah ... habis sape nak layan saya berangan???

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com