Nuffnang Gadget

May 18, 2007

FA ke AF???

alahai.. esok Konsert Final AF5.. esok gak ada Final FA Cup.. ade team favourite aku main MU.. (ceh, poyo jer aku.. pada hal baru jadi MUFC hehe..) mane satu nak tengok nie... hmmmmm, jap2 aku fikir jap (sambil pejam2 mata nak fikir ni...)

TING!!!!!.. ha aku dah dapat jawapan..aku nak tengok dua-dua... mula2 aku tengok Konsert AF sebab start kul 9.00... FA Cup start kul 9.45..tapi pastu bila iklan aku bukaklah FA Cup.. lima minit pastu bukak balik Konsert Af... dan lagi... dan lagi... dan lagi... heheheh...kira ok lah kan.. at least aku bagi gak sokongan kat MU.. walau pun piriority aku kat Konsert AF...
kamu, jangan marah ekkkk.. saya baru lagi jadi MUFC.. so, nak train jadi penyokong sejati kena perlahan2 sikit... wakaka.... apa2 pun hidup MU...

GO GO MU...
p/s : kamu, saya wat banner MU khas buat kita sbg MUFC hehe..





Finalis AF 5 - Senarai favourite aku ikut turutan
1. MILA
2. EBI
3. CANDY
4. HELIZA
5. ASWAD

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com