Nuffnang Gadget

May 25, 2007

Tema...

disebabkan tajuk nie mendapat rating yang tinggi dari kamu.. so saya pastekan balik kat blog baru nie hehe....

  • Lagu Tema
    - Buat Aku Tersenyum - kamu kata lagu ni cam ade kena mengena jer ngan kita, ye ke?? kamu wat saya tersenyum.. saya wat kamu tersenyum wakaka..
    - Jatuh - kamu bagi kat saya
    - Mata, Hati, Jiwa - kamu bagi kat saya gak
    - Hadapi Dengan Senyuman - saya bagi kat kamu.. sebab saya sentiasa ada dibelakang kamu (walau pun tak nampak hehe).. bagai pokok ngan bayang2 wakaka..
  • Kuih Tema
    - Kuh kaswi - kita selalu makan sama2 kat cafe..
    - Kuih sopang a.k.a. badak berendam - kuih kegemaran kamulah..1st time saya makan kat raudah terus saya suka.. terus jadi kegemaran bersama (suka2 ati saya jer kan hehe)
  • Makanan Tema
    - Maggi Goreng - 1st time saya makan kat kedai 'ma' ngan kamu terus saya suka.. time2 ujan petang2 makan fuiyoo best.. tapi kamu siap tambah nasik lemak 1.. kuat makan..
    - lauk burung puyuh - lauk kegemaran bersama kan kan kan.. tapi saya tau kamu suka pergi sebab nak usha awek kat situ.. kalo time ari jumaat lagi kamu suka sebab kamo sorang2, leh usha awek tu lebih sikit (wat muncung panjang)..
    - kue teow kungfu - kamu kata best sebab baru makan semalam.. tapi saya dah lame suka, sajer tak cakap kat kamu wakaka...
  • Air Tema
    - Air Milo (panas & ais) - kamu memang suka air milo.. tapi skarang saya pun dah suka gak hehe..
    - Limau Ais - 1st time rasa terus suka.. tapi kat satu tempat tu jelah yang paling bestt..
  • Color Tema
    - purple - warna kesukaan kamu ar.. semua nak color purple.. baju nikah pun nak color purple..tapi skarang saya pun dah suka purple sebab nak pakai sepasang ngan kamu time ari jumaat wakaka...
    - coklat - ikut baju melayu kamu gak.. pakai time ari jumaat..
    - biru - warna kesukaan saya.. tapi kadang2 kita tersama gak pakai biru kan kan kan.. barulah sehati sejiwa hehee... (poyo jer saya..)
  • Bunga Tema
    - orkid - bunga kesukaan saya.. kat rumah kan saya siap ada rumah orkid.. tapi aritu saya tengok kat desktop kamu wallpaper gambar bunga orkid.. oooo maknenye kamu minat orkid gak lah kan heheh...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com