Nuffnang Gadget

June 26, 2007

Aku Yg Macam2...

entah ar, tak tau lah entry ni nak kata entry suka2 ke.. entry ngada2 ke... tapi yg aku tau sejak dua menjak nie aku suka sangat melaram haha... tiap2 minggu keluar gie Giant Nilai aku mesti melaram.. sekarang ni kalau gi jalan2 aku suka sangat tengok anting-anting... sebab ada mcm2 color.. cantik, comel sangat...

nampak tak anting2 biru tu hahaha....

sampaikan pernah gak dapat sms :

"apsal ekk kamu sekarang nie nak melawa2.. wondering ar... "

dan aku sekarang pun dah pandai gak bergaya ala2 bienda hik hik.. poyo jer aku nie.. ah, suka ati akulah.. blog aku....


4 yang komen:

Anonymous said...

haaahh..
wondering ar..
nape asyik nk melawa je...
nak goda sapa ek..
nk kt En Mat..xde meeting lg dah..

~aku yg kewonderingan~

Anonymous said...

uih..
nape suka pakai tudung ala2 bienda ek..
ni mesti ikot gaya tunang h/mate sy..
hahahhaahaa..

viruspadu said...

kat opis pun pakai aa mcm gitu
baru ada kelasss......
pastu sy plak akan menyusul...
katanyer...

alycia said...

kamu, next week sy ada meeting ngan en mat.. jgn jeles hehe...

takde maknanya nak ikut tunang housemate kamu, sy memang suka pakai cam tu time xkuar ngan kamu, tp bila kuar ngan kamu wat2 alim hik hik hik...

pn virus, rs segan ar nak pakai cam2 gie opis... nnt glamer sgt hehe...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com