Nuffnang Gadget

June 21, 2007

Gathering @ KFC

first of all, thanks to en hakes coz dia dah menunaikan hajat dia untuk belanja 'Geng Pakatan Hakes' makan2 sempena dia dapat APC... so lokasi yang en hakes pilih adalah KFC sebab en hakes alergic ngan tempat2 lain... aku, pn virus and pn kecik tak kisah, sebab kitaorg tolak batu ngan kayu jer hehe....


sambil makan2 tu (opssss on da way nak gie KFC lagie...) dah start dah agenda utama group nie iaitu mengutuk ape2 yang patut... dan orang yg paling teruk dikutuk adalah... hmmmmmm, bos kesayangan pn virus hik hik.... uihhhh, sib baik lah aku dah tak lame kat sini... kalau tidak, banyak lah dosa aku kat sini huhu.......

ok, start wat kejer.... bos besar pun dah datang.... caw cin cau.....

pstttt... kamu, kat KFC dah ade chicken chop lah.... terlepas gak lah hajat saya nak makan.. pasni leh ar sy ajak kamu lak ye... ok, saya belanja sempena dah jumpa cincin saya balik kwang kwang kwang....


9 yang komen:

alycia said...

alamak korang.. tadi kak ana nmpak lah kitaorng turun dr keter en hakes... pastu kat opis dia siap ckp lagi aku arini tak kuar ngan tunang.. pastu aku wat2 senyum jer.... pasni kalau diorang tanye kat en hakes belanje ape, en hakes wat2 muka bodoh tau hehe.....

viruspadu said...

kantoi2...
alah wat2 bodooo ajer
x pedulik... janji kenyang lalalalalal

alycia said...

betul2.. janji makan tanggung hik hik...

ghimau said...

hahaha
Ala.. nanti dah clear cek, gua mintak tolong kak poai masak la apa2 yang patut :P

viruspadu said...

cik alycia,
dgr tuh... dpt makan free lg ler kita... yabedabeduuuuuuuu...

kecik said...

jemput le aku same...sanggup ku apply cuti...heheeh..

alycia said...

pn virus,
amboi sukenyer... takpe2, diet leh start balik lepas tu hehe... yg penting perut mesti kenyang hik hik...

pn kecik, nnt kitaorg rojer2 lah ekkk.. jgn lupa apply cuti tau...

Anonymous said...

xmau g KFC ngan kamu..
kamu tgglkn sy..
majuk..
hahahhaa..

ada chicken chop ek,..
best tu..
tp lg best kena kt mama chop papa gril..
kt stadium..
hahaha..

alycia said...

anonymous... bila lagi nak ajak sy makan chicken chop hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com