Nuffnang Gadget

June 15, 2007

Geng Siber....

selama ni aku memang dah lame ade blog... sebenarnya aku create blog nie sajer jer untuk melepaskan perasaan yang tak lepas.. tak kira ar kat saper2 yang berkenaan.. dan wat ayak2 gediksss sikit kat orang 'tut' hehe..

tapi harini baru ku tau rupa2 nya member aku kat opis ni pun dah ade blog sendiri... siap ada pakatan umpatt mengumpat lagi.. ish ish ish... korang nie... buat jaangan tak buat... jangan lupa ajak aku sekali wakaka...

kepada viruspadu, kecik dan en. hakes.. (oppsss, jgn guna nama sebenar... nnt orang lain tau kita nyer identiti hehe...).. lain kali kalau nak mengumpat ajak ar aku... aku pun dah tak lame dah kat sini..
yes yes tak sabar nak pergi kat putrajaya hehe...

psssttt.. sib baik selama korang mengumpat nie tak kena kat aku.. kalau korang ngumpat aku.. aku hake blog korang huhu....

9 yang komen:

kecik said...

hehehe......aku pun baru je menjerumuskan diri aku dalam komuniti mengumpat ni...kite kasi gegarrrrr..

alycia said...

takpe ar..
aku dulu2 dah puas jadi baik.. tapi disebabkan aku dah nak blah nie aku nak jadi ganaz sikit ar.. cam en hakes wakaka....

BEREHHHHHH....

viruspadu said...

ye betul,
kalu jd baik nnt kene buli,
kita jd zalim sikit,

eh, cik alycia pun nak jd hakes jgk ke... nak hack2 tuh...

alycia said...

yup, tetiba terasa nak jadi hakes...
belajar sikit2 dari en hakes... nak view tutorial kat blog dia hehe..

ghimau said...

Boleh.. tada hal punya.. pengerasnya kfc bucket.. hahaha

Tahniah alycia atas bakal naik pangkat tak lama lagi..

sebagai ahli pakatan hakes, kena la blanja kitorang.. har har har

ghimau said...

Aku ada 5 cd, hacking tutorial simulator.. CD ni la yg mula2 aku gunakan untuk memasuki dunia hacking ni.. cewah..

Plan asalnya nak bagi kat puan virus jer.. tapi aku akan distributekan kat semua yg berminat..

hahahaha

Pegerasnya.. topup duit untuk aku idupkan roadtak kete.. hahahaha

kecik said...

betul ke pendengaran ku ini?Ada org rodtek kete dah mati??Amacam, nak repot ke tidak...???Abangggggggggg....en.hakes ni kan...rodtek dia dah mati,pegi buat rodblok kat dia...

ghimau said...

:P
Hihihi

Dengan road tax kete yang dah mati 8 Jun lepas, aku berjaya ke Mines Balakong, dating dengan awek aku.. hahahaha

Nasib baik tak dak road blok :P

alycia said...

Insya Allah.. nnt bila aku naik pangkat aku belanja semua ahli pakatan hakes hehe.. actually aritu aku tipon JPA dia kata nama aku dalam senarai simpanan... so, tunggu jer lah..

uih, en hakes, terer ar tu.. leh lagi gie dating sampai kat mines dgn roadtax yg dah mati... cayalah... so, isteri pegawai JPJ, apalagi.. main kan peranan anda wakaka... (aku jadi batu api jer..)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com