Nuffnang Gadget

June 1, 2007

Jalan-jalan Cari Makan - Part 2

petang semalam gie Parkson (Terminal 1) .. nak cari hadiah kawin member opis... aku belikan saputangan untuk pengantin.. sajer jer nak kasik hadiah kat pengantin lelaki jer sebab dia opismate aku... tak nak bagi hadiah guna bersama... (nak boikot wife dia hehe... bukan aku sorang, dah pakat satu opis...syyhhhhhhh)
pastu kitaorang makan kat satu KOPITIAM... best gak lah kopitiam nie.. suasana ni memang romantik.. siap dengan lampu2 lagie.. pastu decoration pun cantik gak... pasni leh lah masukkan dalam list tempat makan tema kita yekkkk hehe...

kamu oder nasi sambal petai & air carrot susu.. best sambal petai jer... petai besar2 kah kah kah... saya order french fries & air lemon.. bestlah air lemin tu.. nanti kita gie lagie ekk tempat nie...


tengok suasana kat sini.. romantik kan?? siap ade lampu2 lagie.. wuih, best tul lah.. pastu leh ambik gambar manja2 hehe...

on da way nak gie tempat parking.. jumpa satu stall yang jual barangan sukan.. pastu kamu jumpa mafla MU yang selama ni kamu idam2 kan tu.. siap beli lagie... cantik gak, suka saya tengok.. tapi saya suka yg color hitam tu..... nanti kalau jalan malam2 bawak tau.. leh saya pakai kalau sejuk hik hik hik....




mafla MU yang kamu beli tu.. siap pakai lagie tu... bau kedai lah... (jeles sebenarnya tengok kamu pakai hehe.. takpe, MUFC yang baru belum leh pakai mafla lagie...)

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com