Nuffnang Gadget

June 29, 2007

Kesibukan Melanda Diriku...

huhu.. I'm quite buzy this week... start hari Isnin aku cuti untuk siapkan keperluan2 adik aku yg dapat offer masuk UiTM.. pastu hari selasa settle kan kejer2 yg patut.. Rabu dan Khamis ada Training Excel, kena jadi penceramah.. hari ni pulak pagie2 lagi dah ada jemputan makan2 kat Audit.. terima kasih Kak Jah sebab ajak saya... dan tahniah sebab dapat APC.. sib baik dapat bos yg baik cam orang "tut" kan hehe.... pastu kul 9.30 pagi ada meeting utk semua staff discuss pasal Hari telekomunikasi Peringkat NS... petang nie pulak ada meeting mbj... Sabtu kena pergi antar adik kat UiTM Shah Alam...petang tu dah ada plan dah.. tp under cover lagie hehe... pastu hari Ahad kena bertugas sempena Hari Telekomunikasi Peringkat N9 kat Jusco, Seremban 2... datang ar beramai2... ada artis2 AF5 lagi.... (hehe, tetiba lak aku nak jadi prometer...)

dan disebabkan kesibukan yang melanda diriku pada minggu ini, so aku takde masa untuk mengupadate kan blog... sib baik lunch break arini lama sikit.. leh ar curik2 masa updatekan blog.... tak dapat nak wat ayat gediks2 kat orang tu hehe... dan yg paling sedih adalah aku rs badan aku dah susut sikit ar.. pagi tadi mak aku tegur kata pipi aku dah tak tembam lagi dah.. huhu, sedih ar... takpe2 pasni aku mesti naikkan balik badan aku.. pn virus, sy bukan nak gemuk, tp nak montel sikit, nak nampak seksi sikit hehe.... pn, virus, kitanyer diet berlawan lah kan hik hik hik...

jap2 aku nak pergi timbang berat badan jap... (sambil jalan2 gie bilik kak sham..) ... alah, tutup pulak.. kak sham cuti.. terus gie bilik zai ajak dia gie cafe beli apa2 yg patut.... yelah, nak gemuk... sekarang org tu je yang dah gemuk... ooooo, mesti kamu sedut lemak2 saya kan hik hik hik..

kat cafe :

saya : eh, tetiba jer terasa nak makan aiskrim...

zai : wah, ni harus masukkan kat blog nie....

psssstt.. kamu jgn jeles ekkk.. lunch tadi sy makan ais krim + tembikai...



sekian ajer blog utk arini... nak view blog ahli2 pakatan hakes jap... pastu nak jengok2 kat forum novel, kat KooL jap.... so, kepada yg lain2 happy holiday... and special dedication to kamu.. jgn lupa ekkk janji kita esok sama gie hantar adik saya... next planning under cover kwang kwang kwang....


huh, buzy2 pun sempat gak nak interframe tu.. arini pakai baju br, color merah lagi.. ingatkan orang tu tegur ar.. tapi wat dek jer (trus wat muncung pnjg....)


5 yang komen:

Anonymous said...

haah..
sy peasan kamo pakai bj br..
tp syok mkn mee kari td..
wakakaka..
nk gemok ar katakan..

viruspadu said...

eskrem mmg sedap... tp byk lemak... jd saya tundakan dulu keinginan nak mkn eskrem chewah...

skrg unit kita mmg bz giler kan... hukhukhuk... letihnyaa...

alycia said...

huh, kamu memang begitu...

bila ada makan, perut lapar, awek kat sebelah memang tak nampak (wat muncung pnjg)

alycia said...

takpe ar pn virus, next week kita leh rilex sikit... yahoooooo

tp sy start bulan 7 lagie bz, sbb kosentrate ngan training e-cuti & hrmis lak.... alahai...

kecik said...

alycia...ade tips nak naikkan berat badan bagitau le kat aku samerrrr..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com