Nuffnang Gadget

June 19, 2007

R.A.D.H.A - Part I

actually R.A.D.H.A adalah tajuk novel yang aku sedang baca sekarang nie... Relevenkah Aku Di Hatimu a.k.a RADHA... memang sedari dulu lagi sejak zaman sekolah aku minat sangat baca novel.. masa kecik2 dulu aku suka baca novel2 penyiasatan.. macam Nancy Drew.. Kisah 5 Sekawan.. sanggup duduk kat dalam library coz nak habiskan baca siri2 tu.. bila menginjak usia remaja ke dewasa nie (ye ke dah dewasa hik hik).. minat baca novel berkisar kehidupan pulak.. tak kisahlah novel cinta ke, kehidupan rumah tangga ker.. penyisatan pun ada jugak...

oh ye..aku sebenarnya baru jer start baca novel Radha nie.. tapi yg menariknya tentang novel nie ayat2 yang ditulis tu best sangat.. aku boleh related kan dengan kehidupan aku sekarang....

pstttt... pesana wat en hakes, pasni boleh ar cedok bg kat awek hehehe...
---------------------------------------------------------

Sayangnya aku masih tidak bersedia untuk memikirkan soal jodoh. Biarlah Tuhan yang menentukan yang terbaik untukku. Sama ada hidup ini berakhir dengan orang yang kita cintai atau orang yang kita senangi.

2 yang komen:

ghimau said...

Cayalah alycia..
Aku nak sms awek ni.. hihi

viruspadu said...

ciett... ada aje en.hakes ni...

alycia,
sama la kite, suka gak membaca..
tp saya suka baca cryon shincan, detektif conan, ranma 1/2... best ooooo...

p/s: en.hakes bila nak abis baca buku conan... mengeja ke hape...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com