Nuffnang Gadget

June 21, 2007

Sesuatu Yang Tak Dirancang....

semalam puas ar aku wat ayat gediks2 kat orang tu... aku cakap lama dah tak makan kuih sopang.. mlm tadi masa baca novel pun terbayang2 wajah kuih sopang huhu.... pastu tanpa disangka masa lunch time terus dia ajak aku gie makan kuih sopang.... uih, bestnyer... tima kasih papa.... tapi yang herannya aku teringin pun makan 3 ajer... orang tu pulak leh makan sampai 6... (tau ar feverat hehe...)
puan virus, ini ar wajah kuih sopang tu.. semalam awak takde, tak dapat nak tapau utk awak.. takpe, next time wat ayat gediks2 lagi leh saya belikan untuk pn virus yeee... tungguuuuu...

pastu, masa tengah makan2 kitaorang pun citer2 lah pasal dah lame tak kuar sama... gie jalan sama2... tetiba timbul lak idea nak pergi tengok wayang hik hik.. balik jer opis terus booking tiket kat TGV Jusco... yes, dapat gak tengok Fantastic 4: Rise Of Silver Surfer.. kepada pn virus, en hakes dan pn kecik.. jgn jeles ar hehe...


pstttt.. tau au semalam saya terlambat 10 minit .. ye ar, saya tersilap parking.. ingat kan dah betul parking kat TGV, tapi kat Jusco.. tu pun penat saya berlari2.... sampai2 kamu wat muncung panjang lak... penat saya kejar kamu dr belakang... pastu ms tengok movie perut saya lapar.. tapi sbb kamu dah marah sy lambat, terus wat diam jer... tapi bila kamu dah ok, apa lagi.. saya bantailah popcorn kamu hik hik hik...


4 yang komen:

Anonymous said...

Kamu mmg mcm2..

viruspadu said...

ohhh kuih sopang ku...
kempunannn... kempunann...
mlm ni mesti mimpi punya...
tidakkk!!!!

alycia said...

haha.... arini ni kan dah makan KFC... esok pn virus dah start diet balik... so, kira kuih sopang lambat lagi lah kan hehe...

viruspadu said...

batu belah betu betangkup.....

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com