Nuffnang Gadget

June 26, 2007

Weekend Yang Memenatkan...

hmmm weekend ni aku memang betul2 penat... sebabnya aku mempersiapkan keperluan dan kelengkapan untuk adik aku.. actually adik aku dapat tawaran Diploma Kejururawatan dari UiTM... memang itulah yg diidam2 kan nak jadi nurse, selain dr cikgu.. nampak gayanya dia terpaksalah kuburkan impian nak jadi cikgu hik hik.... so, ms ari Sabtu aku pergi Giant Nilai...ari Ahad pun pergi Giant Nilai gak beli barang2 keperluan dia.. pastu terus gi Seremban lak.. shoping lagie... ari Isnin aku ambil cuti sebab nak uruskan keperluan2 yg lain.. buat medical check-up, pergi bank buatkan Kad Bank.. sok2 senang nak kuar duit ke... pastu pergi Bank Islam buat bayaran yuran pengajian...

huhu... inilah pengorbanan aku sbg kakak yg sulung... dulu2 ms adik aku yg no. 3 masuk UTM, semua arwah ayah aku yg uruskan... tp bila arwah dah takde ni, akulah yg kena ambik alih... ape2 pun aku tetap maintain ayu gitu hehe.. time shoping barang2 adik aku... aku pun sempak gak shoping sama.. mengalahkan org nak masuk U ajer hehe..

2 yang komen:

Anonymous said...

lor..
kn sy ada...

alycia said...

yup, kamu alwaiz di cc sy... tp bila kamu belakang sy org nampak lak.. camne ekkk hehe..(tau ar sy comel hik hik..)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com