Nuffnang Gadget

July 31, 2007

Argggghhhh... Tensi.. Tensi....

arggghhhhhh.. tension tul aku arini... disebabkan aku sibuk dgn training hrmis dan e-cuti, aku terpaksa meninggalkan kejer2 programming PHP aku... dan arini aku nak start balik wat programming... tp yg tension nyer aku kena study balik aku punyer flow... sampai mane aku dah buat... aku rasa Sistem Permohonan Jawatan ni dah jadi cam projek terbengkalai gamaknya huhu.... but I LOVE programming.. I LOVE PHP..... I want to learn more about PHP..

come on alycia... I know u can do it!! Chayok chayok chayok......

psttt... sekadar memberi motivasi kepada diriku sendiri...


--------------------------------------------------

td masa lunch break aku telah mengambil peluan utk merehatkan diriku di bilik 'KHAS' kami... pasti en hakes tau bilik ape kan.... dan sempat gak aku menghabiskan membaca novel "Bagaikan Puteri".. huhu, best tul citer ni.. action thriller... terbayang2 watak Laksamana Sunan....

pasni nak baca sambungan Bagikan Puteri... Cinta Sang Ratu lak.... huh, semangat tul nak baca novel...

~ Aku yang dah giler balik baca novel ~


20 yang komen:

alycia said...

huahhhhhhhh.. arini pale aku dah pening sbb start wat PHP.. dah lame tul tinggalkan kejer2 programming...

Intan said...

huhu sbr2 kak...kalu igt flow nyer sure leh wat kan..
chayok2!!...

Anonymous said...

Kesian kak zura..jgn tensionlah..akak kan pakar..mesti kajang je tuh..sy dah naik bosan dah and bengang dgn organisasi nih..tak bg coorperation..kalau sy tak da sistem nak wat,dah tentu sy tolong akak wat system tuh..malas dah nak jadi staf kat sana...

Intan said...

mcm menarik jek cite ni ... nak nak bc gak la...sungguh lame x bc novel...

alycia said...

terima kasih intan, sbb bg semangat kat akak.. akak dah ingat dah flow dia, tp tgh nak refresh balik otak wat programming...

u all pun kalo ade problem pasal php, let me know.. jgn malu2.. kalo aku leh bantu akak bantu...

anon,
siapa nie ekkk.. sianya sape yg tak bg cooperation tu..

Farahanna said...

cian akak...
sbr2 kak....
relax dulu then br akak wat blik programming..
akak suke baca novel ramlee awang murshid ek?
dulu farah bc novel dia...
tajuk tomborio.. mcm tu ke eja?
hehe...
lama dh baca...
xingat dh n 1 lg sambungan tomborio tu...
best gak lah citenyer...
satu2nyer novelis thrillerkn..

alycia said...

nak pinjam boleh.. skarang ada kat akak.. dtg ar..

alycia said...

hanna, akak dah banyak koleksi Ramlee Awang Mursyid nie.. suka sbb dia action thriller..

Tombiruo
Semangat Hutan
Tombiruo Terakhir
Satu Janji
A.D.A.M
Mandatori
Bagaikan Puteri
Cinta Sang Ratu

Intan said...

dikenakan caj ke klau pnjm...wakaka

Intan said...

hehe just joking :P

Intan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Organisasi number two sy tuh lah kak..tadi sy gi sane..geram btllah..dah getting fed up ngn system yg sy wat nih..tak nak bagi kerjasama..

alycia said...

yes, akak dah dapat refresh balik akaknyer skill programming.. syok pulak wat PHP ni sbb dah lame tak wat..

intan, alah takde kena caj pun... free of charge hehe...

sya.. sabar ye.. itu semua cabaran... kalo akak jumpe peg yg kat sana tu, siap dia akak cakap.. huh, mcm garang hehe..

Anonymous said...

Thanks r kak zura..susah2 je..oh ye congrate sebab dah dpt skill semula..:)

ghimau said...

cayalah alycia.. bukan semua orang leh buat programming..

alycia said...

thanks en hakes... and tak semua org leh jadi hakes hehe..

chayok 3x...

Intan said...

hoho okey la 2 kak x dkena kan caj ek...
nnt free sy pnjm ek..bley??

Anonymous said...

Dah lame dah tak luangkan masa reading,isyk kalu free nak gak baca..cover nye lawa,attracting lah..mesti best citer dia..bila free pasti nak reading jap..

alycia said...

nak pinjam?? boleh... takde hal.. kalo nak lain2 novel pun akak ada banyak... rumah akak dah jadi mcm library hehe..

Intan said...

iyer ke kak... haaa nnt free sy nak pnjm ek..uikkss dh mcm lib kak, byk la 2 aae... sy nye koleksi pun ader la gak ckit2.. hehe..
skang tgh bc ahadiat akashah nye story.. sbb c die suh try bc story 2..die kate best cte 2..huhu... so zaaassssttt layannnnnn...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com