Nuffnang Gadget

July 4, 2007

Atas permintaan Pn Virus....

ni atas permintaan aunty virus... dia suh tunjukkan ape yg ade dalam handbag aku... now, see... banyak kan harta-karun...

kat dalam beg aku yg wajibnya musti ada dompet, tisu, compact powder, glos.. pastu ada pen, oh ada 3 btg rupenyer.. ada beg lipstik, ada minyal wangi silky girl, ada aye liner, ada gula2 yg dah expired gak, baru buang mlm tadi.. ada novel, tajuk dia Cinta Lukisan Jiwa by Nina Najat... aku suka letak novel dlm beg, sbb bila time2 boring ker, menunggu org ke leh baca.. dan yg specialnya ada bookmark pemberian si dia hik hik... tulisan kat situ :

"Your love make me smile. And I feel I'm not alone. OK!"

dan yang patut ada dan takde dlm gambar tu kunci kereta dan hand phone.. ye lah, dah aku guna handphone nak snap gambar :)

2 yang komen:

viruspadu said...

hehehe... gula2 xpired pun ada jgk ek... sama la kiter

ghimau said...

kalau ada gula yg lum expired tu, pas pas la kat sini :D

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com