Nuffnang Gadget

July 3, 2007

Handbag...

memula pn virus buat tajuk nie kat blog dia.. pastu pn kecik lak.. so, arini aku teruja gak lah nak tunjuk aku nyer handbag lak hehe...
actually, aku nie memang suka kumpul handbag...setakat ni aku ada dalam 8 handbag kat dlm almari aku... ada handbag gi kejer, gie shoping, gie tgk org kawin, gie bersantai, mcm2 lagie lah... kalo gie shoping mane2, handbag wajib aku tengok... tak kisah lah sekadar window2 shoping ke, test2 ker, tengok2 ajer ker... dan inilah handbag yg aku bwk gie opis.. aku suka sgt pakai handbag nie sebab besar .. leh masukkan smua hart-karun kat dlm beg....

nnt next entry aku tunjukkan lak yg lain2 k....

3 yang komen:

viruspadu said...

cik alycia,
tunjuklah sekali apa yg ada dlm beg tu... hehehe... barulah ada careeee hehehe

kecik said...

hehe...aku pun nak tunjuk gak dlm beg nike aku...leh gitu pn.virus??

alycia said...

permintaan pn virus akan dipenuhi, Insya Allah..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com