Nuffnang Gadget

July 9, 2007

Huh, Letihnya.....

huh, letihnya aku arini... arini aku ade TOT hrmis... pastu esok 2 hari (Selasa & Rabu) aku ada training e-cuti... pastu Khamis & Jumaat aku ada TOT Hrmis lagie... petang jumaat ada discusion utk eis... macam mana aku nak wat kejer.... kat atas meja aku ada list yg aku kena settle kan minggu nie :
1. jaringan sosial - data jab. pelajaran
2. ePermohonan - form senarai temuduga
3. mbj - minit pekerja

tadi aku smpai jer kat dlm bilik mak ada dah call.. suh aku ambik cuti.. nak kena wat itu, ini, itu ini utk adik aku... aku kata mane leh cuti minggu nie.. sbb next week dah nak cuti 2 hari... aduh, pening pale aku fikirkan... terus bdn aku jadi letih, tak bermaya... huhu...tolonglah....

5 yang komen:

viruspadu said...

sian nyer, tu la nak cr dia skrg pun susah... bilik asik kosong ajer...

ghimau said...

sabar la banyak2

nani said...

Senang jerr...
ambil bantal kecik gi tidur kat surau...ke ....atau kat meeting room ke nak hilangkan pening pale tuhh.

alycia said...

huhu, hari ni masa nak semayang kat dlm surau pandang2 jeling2 jer bantal kecik tu...

Farahanna said...

cian akak...
pnat yer...
xpe kak...
harini dh kamis...
lg shari keje then akak dh boleh rehat...
=)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com