Nuffnang Gadget

July 6, 2007

Laporan Semasa....

biasanya time2 ari jumaat nie aku suka wat laporan semasa.. yelah, kang sblm org tu tanya lunch td gie maner, baik tulis siap2 kat sini hehe...

aku rs arini mcm Friday Blues betul lah... pg2 lagie aku dtg opis aku rs kepala aku dah sakit.. tak tau ar nape, maybe sbb mlm td aku mkn durian kot...... pastu arini pulak ade TOT utk HRMIS.. aku dlm bilik training td rs cam diawang-awangan jer bila diaorg discuss.. tp nyampuk gaklah ckit2... kang kt tak ambik part lak hik hik.... (ampun yerk kat guru besar a.k.a kak sham...) .. pastu minum pagi dihidangkan dengan mee goreng.. huh, paling aku tak suka... makin bertambah lah lg sakit pale aku ni...

tengah hari tadi aku terasa cam nak kuar jap.. bukan gie maner pun.. gie bank jer settlekan payment kereta.. pastu sempat gak aku beli makanan tengah hari... best betul lauk2 kat situ.. aku tapau nasik putih + gulai cendawan + ikan goreng sambal.... berselera tul aku mkn arini... terus hilang sakit pale.... kamu, nnt kita try makan kat situ nak tak??? best lah lauk2 dia...

p/s : sebenarnya sakit pale td terus hilang bila terserempak ngan org tu ms kuar tadi... dia nak gie semayang jumaat.. tp dia kata tak sabar nak gie ketapang coz nak usha awek br kat situ.. terus wat muncung panjang...... masa tengah makan2.. dengar real Player.. tetiba jer dengar lagu Buat Aku Tersenyum... terus aku tersenyum sorang2.... biasalah, berangan... terasa bunga sakura berguguran hik hik..... lagu tema lah katakan kwang kwang kwang....

~~ Buatku Tersenyum~~

Datanglah sayang dan biarkan aku berbaring
Di pelukanmu, walaupun 'tuk sejenak
Usaplah dahiku dan kan kukatakan semua
Bilaku lelah tetaplah di sini
Jangan tinggalkan aku sendiri
Bilaku marah biarkan ku bersandar
Jangan kau pergi untuk menghindar
Rasakan resahku dan buat aku tersenyum
Dengan canda tawamuwalaupun tuk sekejap
Karna hanya engkaulah yg sanggup redakan aku
Karna engkaulah satu-satunya untukku
Dan pastikan kita selalu bersama
Karna dirimulah yang sanggup mengerti aku
Dalam susah maupun senang
Dapatkah engkau selalu menjagakuDan mampukah engkau mempertahankanku ...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com