Nuffnang Gadget

August 1, 2007

Comei nyer Dia.....

jeng jeng jeng.... wah, bestnyer... arini aku dah ada baby.... tengok pipi dia, chubby kan....
actually aku tgk pic nie kat dalam blog Intan... Intan kata nama dia Adib.. baby yg mama dia jaga... so, aku mintak lah izin dr Intan nak pinjam pic baby nie boleh x??? Intan kata ok.... thanks Intan....
papa.... cuba tengok pipi dia macam pipi ma tak hahaha.... jomlah kita berangan sama2.. sok2, biarlah Adam mcm ni hehehe.....

7 yang komen:

Anonymous said...

berangan je keje kamo ni..
apa ar..
alway like that..


~aku redha dpt die yg suka berangan~

Intan said...
This comment has been removed by the author.
Intan said...

hoho glamer adib ku... mmg geram tgk adib ni sbb die chubby2 n skrang sgt manje...
xpe brangan2 kak n insyaallah angan2 jd kenyataan..

Anonymous said...

haha..angan2 jd kenyataan..tak salah..wah rajin akak update blog..harus(pjm ayt sis zaimah)Power ayat ALYCIA tuh..hehe..:)

viruspadu said...

berangan2...
berangan mmg bessss
sy suke...
kat umah selalu berangan... kalau bos marah aku.. aku nak jawab mcm ni bla bla bla... tp bila depan bos... sy senyap, lalalalala

alycia said...

tu ar pasal... best kan berangan.... kadang2 sampai leh bawak dalam mimpi... selalu kena marah ngan cik abg sbb kalo dia citer ape2, sy dah masuk dalam citer tu haha...

ghimau said...

saya selalu berangan jadi apa yer... hmm.. erm...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com