Nuffnang Gadget

August 3, 2007

Eiiiii..... Geram.....

eiiiiii.... geram jer aku pagie nie... kat org2 nie..kalo ye pun ada masalah ker, tp jgn ar bwk sampai kat opis... nie org nak mintak tolong pun serba salah kalo tengok muka toye macam tuh....
dah ar perut aku lapar tak makan lagie nie... sbb nak instal sistem usahawan.. dgn data siscuti yg corrupt...

eiiiii, geram lagie sekali................. *^HU*^*^8877


8 yang komen:

Intan said...

uiiikks sabor2 kak... sib baik x kuar asap..

Anonymous said...

bertenang kak..takutlah..mcm gunung berapi nak meletup je..sabar,sabar kak..kita org pun tumpang marah skali bg pihak akak..

ghimau said...

wah.. gempak la gambar tu.. leh tak aku nak curik letak kat blog aku.. hihihihi

Farahanna said...

saba kak...
bertenang...
jgn marah2 nnt xcomey...

alycia said...

entah ar.. arini mcm2 masalah... kalo tak settle lg masalah kang lunch break gie Jusco lah... release tension hik hik...

Anonymous said...

InsyAllah settlenye..Don't worry,everthing will be fine..
yg penting cool...

viruspadu said...

g jusco...
wawww... best nyer
nape x ajak...
oh frust!

Intan said...

g jusco ek... beshhh nyer...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com