Nuffnang Gadget

August 29, 2007

Halloooooo.......

hai korang.. sorry lah coz lama tul tak update blog.. dah bersawang dah nampaknya hehe.... hmmmm, lately ni buzy skit.. coz tak selalu dapat duk kat opis mengadap PC... ape2 pun, aku tetap mengikuti perkembangan blog2 korang.. dan aku nak ucapkan salam kepada rakan siber baru ku... OGY dan OD... semoga kita akan terus dapat berhubung melalui alam siber ini.. dan dapat berkongsi2 cerita kan.....


ape aku nak citer ekkkkkk... ooooo, semalam berlangsung Majlis Perpisahan Untuk Puan Rohayati dan Encik Mazani yang telah pun bertukar ke tempat kerja yang lain.... Yati tukar ke Jabatan Akauntan Negara, Cawangan Negeri Sembilan... dan Bro Mazani bertukar ke Pejabat Daerah Kuala Pilah.... hmmm, sedih gak lah sbb kedua-duanya dari team yg sama dgn aku, Pembangunan Sistem... sekarang tinggal aku jer sorang otai kat sini.. nasib baiklah datang 2 org programmer yg baru yg gantikan tempat2 diorang....

secara personalnya aku ucapkan thankksssss yg tak terhingga buat yati dan abg mazani... yati, thanks to be my best friend.. lama kenal dia .. dari zaman belajar lagi sampai sekarang... dekat 10 tahun dah... bro mazani, thanks to be my best partner... memang best dapat partner mcm abg mazani ni.. dulu dia dtg sini tak tau ape2 pun pasal PHP.. tp sekarang ni dia dah jadi otai PHP dah kat sini hehe.... sbb dia rajin belajar sendiri.... kepada En. Hakes dan Aunty Virus, tahun depan pertandingan laman web mesti Pejabat Daerah KP yg dapat no. 1 hehe... sbb dah ada otai kat situ hehe....

so, takde ape lg nak citer... sedihhh nie waaaaaaaaaaaa... korang tengok jer lah gambar2 nie... enjoy the pictures :) .....

pstttt, kalau nak tgk byk lagi gambar gie kat MY FP ekkkkk.... layannnnnnn......



Boyz team.... inilah hero2 UPTM... yang mana satu... idaman kalbu.... hehe..
Gulz team... wah, masing2 control cun gitu... ok, kembang kan hidung plzzzzzz.....



3 yang komen:

viruspadu said...

alamak,
mak ttp interprem...
gile glamer la katanya hahahaha

alycia said...

haha... aunty virus kan memang giler glamer alwaiz...

Anonymous said...

Alamak..sedihnye..majlis perpisahan tuh..Prof PHP dah tak de..tak dapat r nak blajar php lg..sedihnye..ape2 pun..Prof PHP mmg baik hati..tak kurang byk gak dah ilmu yg kita org blajar..jia youk2x tuk PROF PHP Kami..Muchas Gracias..worrr..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com