Nuffnang Gadget

August 10, 2007

Huhu.... sedihnya...

huhu.. korang, sedihnya pagie nie.. sebab pagie ni aku kena pakai cermin mata... pagie tadi aku bangun tido jer terasa mata pedih... macam berpasir.... pastu mata mcm sepet jer...


nnt jgn gelakkan aku pakai spek mata ni tau.. sbb aku tak suka sgt pakai sebenarnya... time2 tertentu jer pakai hehe....


~ aku yg terpaksa berkaca mata ~

7 yang komen:

Anonymous said...

Hmm..jgn sedihlah kak....may be sebab akak jarang paki kaca mata kot..my lecturer said(bukan sy kata),salah satu keburukan tekno komputer adalah ia memberi kesan kepada mata kita apabila kita selalu tenung dekat dgn komputer..iris kat mata kita akan mengecil bila melihat cahaya..oleh itu, kita perlu tenung dengan dekat dan menggunakan power untuk melihat dgn jelas..Hehe..teori sains lah plak..Pasni akak terpaksa berkaca mata r..sebab bila kita rabun..mcm dah satu keperluan untuk pakai kaca mata sebab kalu tak power rabun tuh akan sentiasa bertambah..dulu sy pun tak suke gak pakai cermin mata sebab mcm nampak sbg org cacat je..
tapi ada certain ppl suke pakai spec sebab dia org akn dianggap sbg org intelek..ye ke?so, kalu boleh..better akak g kat optometric for a check..hopefully tak de ape..InsyaAllah..
-Sy pun tak suke pakai spec but force to wear it..Warghh...-
Ape2 pun jgn sedih kak..just nice & looks like intel when u r wearing spec..hehehe..:)

Farahanna said...

relax2 kak...
spec bley glamerkn diri...
haha
bile org npk kelainan mesti dorg akan tegur...
=p

Intan said...

isssh glamer pe kak pkai spec... =P

Anonymous said...

uih..
kamo look lawa wat kalo pkai spec..
jrg pat tgk kamo paki spec..
kalo pakai spec itam tu..
dh biasa tgk..
coz kamo suka melawa..
hehehhe..

~aku yg berkaca mata~

alycia said...

huh, terasa semnagt lak arini nak pakai spec haha.. tp yg tak bestnya bila pakai mula ar jln cam tak betul.. pastu nak pening...

ye erkkk nampak lawa?? ohh pasni sy akan pakai spec lah.. nnt sy nak cr spek kat kedai yg kamu buat tu.. leh dapat harga murah....

~ aku yg semangat pakai spec ~

viruspadu said...

sy pun x pki spek sy...
ada duk dlm beg jer
sgt malas nak pakai

ghimau said...

nampak skema la pakai spek ni.. hihihi

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com