Nuffnang Gadget

August 14, 2007

Jalan-Jalan...

semalam, aku balik awal ckit.. sbb nak gie tukar baju mak aku yg baru beli kat Bangi... hari Ahad aku dgn mak aku singgah kat Warta, Bandar Baru Bangi (lepas balik dr umah org kawin kat Cheras)... sbb mak aku kata nak gie carik baju sbb banyak sgt kenduri kawin.. dah tak reti dah nak pakai baju yg mane dah.. huh, sabar jer lah.. pastu aku kata ok lah.. aku teman kan beli... dipendekkan citer mak aku beli satu baju.. baju kurung pahang... pastu sampai kat rumah tak sedap pakai lak...

so, semalam we all gie lah Warta balik... pergi kat kedai tu terus tukar baju lain.. smbil mak aku tukar baju, aku pun tengok2 ar baju kat situ... terus berkenan kak satu baju tu.. baju kurung pahang, kain Thai Silk... aku minat color coklat.. pastu pikir punya pikir, terus aku terbeli gak.... huhu, kopak duit aku bulan nie... pasni tobat ar, tak nak gie beli baju lagie...
huhu, aku sekarang gie mane2 mesti nak snap gambar... nie time nak gie Warta... aku pakai baju yg mak aku pilihkan.. dia kata aku look comel pakai baju tu.. (tau ar anak dia nie mmg comei hehe).. see, pic tu aku edit dlm photoshop..
nie lah baju yg aku beli tu... tp sayang sbb tak dpt tunjuk kat org tu.. dia kata "sedey ar, time pa takde br nak pakai baju baru.." takpe ar, nnt lain kali sy pakai tunjuk kat kamu ekkkk...balik tu singgah jap kat satu tempat makan kat Bandar Baru Bangi.. ape nama dia, tak ingat ar... aku order kue teow kungfu dan air laici... best gak makan kat sini... hmmm, kamu lain kali kita gie makan kat sini lak yerkkk... best ar, tempat nie romantik hehe... lagi pun kita lama dah tak makan kue teow kungfu kan kan kan...

8 yang komen:

Farahanna said...

comey ar kak zura pakai bju br smlm...
=p

Farahanna said...

comey ar kak zura pakai bju br smlm...
=p

InT@N said...

cantek bju akak semlm...look nice.. =P

alycia said...

ye erkkkk... alamak, kembang ar hehe..

Afqhani said...

nak lagi cantik korang adik2 pi carik kt kedai kak zura beli tu..
pastu, ramai2 pakai leh buat team koir UPTM..akak jd suara backup & Pengarah jd konduktor..hehehe.. gurau jerr..leh tanya kdai mana satu :p

Anonymous said...

Yelah lawak r semalam akak pakai baju tuh,pg2 dah kene praise kat Kak Poai..hehehe...
Sedap nye Kueh Teow KungFu..ada telur yang dalam nya ada kueh teow..wah sedapnye...lapar r plak..

InT@N said...

baju nya canteekk, bli d mana ya??

alycia said...

oh baju tu beli kat Warta, B.B.bangi.. kat Butik Daun.. selalu beli bj yg ready made kat sana.. design cantik2, puas ati :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com