Nuffnang Gadget

August 10, 2007

Majlis Perpisahan...

harini pada pukul 3.00 ptg tadi telah diadakan Majlis Perpisahan Dato SS kami yang dinaikkan pangkat... so, majlis tadi sederhana jer, tp happeninglah sbb jamuan kali ni buat stail hidangan.. tak delah nak kena berebut2 nak gie ambik makanan... makanan pun ok lah .. ada satay (yummy, bestnya.. lama dah aku tak makan satay..) pastu meehon, sikit kuih muih...


sambil tunggu Dato' abis berucap, sempat lagi aku memposingkan diri hehe.. tp cantik gak kan gambar ni sbb ada background bendera Malaysia kat belakang... aku pun tak perasan.. kira kena ar dgn bulan kemerdekaan hehe... (patriotik tul..)



gendang gendut tali kecapi.. kenyang perut suka hati hahaha....

tp insiden yg aku takleh lupa bila time tunang aku sampai dia duduk kat meja depan, pastu dgn selamba jer dia tegur aku.. :Hey, Cik Noor Azura, apasal tersongeh2 ni ha...".... eiiii, malu tul aku time tu... terasa pipi aku nie merah... jd Ya Umairah jap.... teruk ar kamu nie... suka wat sy muka merah2 camtu... sib baik akak2 kat opis nie senyum2 jer... malu kat diorg pun ada gak...

p/s : ye ar.. nak tegur kamu dah ar kamu duk jauh.. sy senyum2 jer lah... macam2 kamu nie..
----------------------------------------------------------------------------
aku tertarik kat kertas program yg ada kata2 nie... for me, it's interesting..

Supaya kaki ringan melangkah

Supaya lengan bebas melenggang

Supaya lapang dalam hati

Supaya tenang pergi datang

Supaya habis yang terkilan

Supaya habis yang terasa-rasa

Supaya tidak termimipi-mimpi

Supaya tidak terigau-igau

Kini kami lepas dengan muka jernih

Kami iringkan dengan doa

Dengan salam dan selawat

Mudah-mudahan

Cahaya sampai ke pintu

Tuah mengikut sepanjang jalan

8 yang komen:

Anonymous said...

warghh,bulan nih,semua nye majlis perpisahan..setiap pertemuan pasti ada perpisahan....
Bagus pantun N9 tuh..nak pjm lak nk tulis dalam report..hehe..
Jika ada sumur diladang..
boleh sy menumpang mandi,
jika ada umur yg pjg.
next time jumpe lagi..hehe
Ini pantun edit sendiri..

Farahanna said...

waahhhh....
akak berjiwa kenegaraan lah...
smangat patriotik yg unggul...
hehe...
=p

InT@N said...

mmg bln ni bln perpisahan..huhu cedih nyer.. bagus2 kak ader smangat patriotik..

ghimau said...

elok la tu dia blah.. hihihi

viruspadu said...

lg best masa tu d k mintak maap kat saya... huh... puas hati betul masa tu

alycia said...

yg pastinya.. Dato K akan tetap mengingati zaimah hehe...

ghimau said...

hihihi

viruspadu said...

itu semua hikmat pki lipstik kat surau tu... hahahaha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com