Nuffnang Gadget

August 2, 2007

Morning...

hai... murning everybody... aku pun tak tau nape pagie2 ni mood aku ceria lak hehe....


oh, malam tadi aku baca majalah NUR... biasalah, itu habit sebelum tido... mesti membaca... I wanna to share to u all something...


pagie2 sblum keluar rumah... BISIKKAN KAT HATI :

"Alhamdulillah, disebalik kekuranganku ini, aku masih boleh menjalani kehidupan ceria, penuh pengharapan dan berjiwa lapang luas. Semuanya kerana aku bersyukur dengan apa yang aku peroleh dan aku reda dengan apa yang aku gagal.."

taraaaaa...... pagi ni saje je datang awal pagi2.. nak tunggu orang tu kat parking.. yelah, arini kan pakai baju baru hik hik... pastu orang tu tak muncul2.. terus wat muncung panjangggggg......

tetiba dapat sms :

"ma, pa amek cuti arini.. sj nk rest kt umah.. bdn rs penat2.. otak lg ar plak...."

terus muncung lagi panjangggggggggggggggg.....

ape2 pun aku tetap ceria... ok, caw...


12 yang komen:

Anonymous said...

Good and Happy morning tuk akak Zura..yelah patut lah pg nih sy nampak akak happy je..oh baju baru..nice..Good looking too..
Senyum sokmo..:)
Hav to get work...adios

Farahanna said...

btul...
farah pg nie xbrapa ceria..
sedih sbb ade org majuk farah tertido ms tgh sms...
hahhahaha
=p

ghimau said...

oo.. patutlah berseri seri.. baju baru yer :)

Intan said...

huhu jgn wat muncung panjang kak..hehe...
kiut nyer akak pkai kemeja 2...

alycia said...

tetiba lak jadi malu hehe..

alycia said...

hanna, jgn r camtu... happy jer.. nnt org tu mesti elok balik hehe...

akak selalu mcm tu, sms pastu tetido.. pastu pg esok wat dek jer.. cik abg pun dah faham sgt dah hehe...

viruspadu said...

huh...
sgt menarik penampilan hari ni...
sy ada selai baju mcm gitu
tp dah x muat... uwaaa uwaaaa...

Intan said...

eleh.. malu2 cat plk...meowwww...
:P

Intan said...

cedih la pulok akak weiii... dah x muat...muat2 kan la... hehe

Afqhani said...

Muncung panjang ehhh... meh cni mehh.. kite tlg ikatkan..
Nice blouse n very suitable 4 u.. Tomeiii nyerrr...cenyumm ckitt... waaawaaawaa.....

Anonymous said...

alaa...
xdpt tgk org pakai bj br..
arrgghh...
sedeynya..
rugi tol..

~aku yg kerugian cz xdpt tgk dier~

ghimau said...

dah la aunty virus.. baju macam tu utk org2 yg slim ajer.. kui kui kui

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com