Nuffnang Gadget

August 6, 2007

Suka-suka...

arini kecik dah bagi tutorial fotoshop kan.. actually aku ni memang tak pandai guna fotoshop nie... kiranya selama ni main taram jer.. tak pernah pun pergi training... hmmmm, masa boring2 petang nie aku suka-suka jer cuba function2 kat fotoshop nie... lihat ar hasilnya.....

ni adalah gambar asal...
---------------------------------------------------------------

Filter - > Stylize -> Solarize

Filter -> Artistic - Poster Edges

Filter -> Blur -> Radial Blur

Filter -> Artistic -> Film Grain

7 yang komen:

Anonymous said...

Hehe.ok gambar tuh nice try..

Farahanna said...

hehe... gud...
selamat mencube lg kak..

Intan said...

cantek la...nnt leh wat lg..

ghimau said...

nice.. lepas ni leh la ajar aku pulak yer :)

kecik said...

nice try zura...nak pandai photoshop mmg kena rajin menerai...takle mcm en.hakes tu, tengok paler kaler tu pun dah pening..

alycia said...

tengkiu... kalau sifu dah puji kena bertambah rajin sikit... mane tau pasni aku leh masuk unit multimedia wat design haha.. (gelak fire rock)..

Anonymous said...

Ye r kak..nanti lg gempak skills akak..elemen multimedia dan programming,hakes..wah cayalah..in beyond future..hehehe..InsyaAllah..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com