Nuffnang Gadget

August 6, 2007

Tutorial From Kecik...

aku dah try dah wat tutorial Image Effect -> Painting yg kecik bg..... dan lihat lah hasilnya....

jeng jeng jeng......

lagi satu....

kecik... ok tak akunyer painting... nape color tak nampak ekkkk... aku dah ikut dah smua step tu... cuma kat step 5. Filter > Artistic > Dry Brush , aku klik OK terus jadi takde color camtu... any komen????


thanks.. good tutorial.. nnt wat lagie ekkkk... aku nak try wat painting yg tulisan kat kitanyer picture mcm yg kau wat ari tu...


5 yang komen:

alycia said...

nape jadi takde color ekkk...

Farahanna said...

kak...
pic yg kat bwh tu ok...
tpkn... muke xnpk...
yg kat atas tu pun ok cume npk muke akak mcm berkedut...
tp xpe kak...
akak adjust lh skit2... nnt mesti ok.. chayo2....
kami sentiasa sokong akak edit pic...
=p

Intan said...

edit jgn x edit.. ;)

alycia said...

takpe, nnt akak adjust balik kasik jadi.. chayo2..

Anonymous said...

Jadi skit lah tuh..kira oklah..tapi ada yg tak kene ngn adjustment ngn percent..tat's y lah..jd mcm tuh kot..ape2 pun mesti jdnye..akak kan terror..:)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com