Nuffnang Gadget

August 1, 2007

Yang Best dan Yg Tak Best....

huhu, ape ekk citer yg best dan yg tak best tu...

ok, kita citer yg best dulu...

first sekali ms aku kursus ari tu aku satu bilik ngan budak dr Tampin.. pastu tu dia tanya aku.. umur akak berapa.. aku cakap ar 28.. pastu dia kata ye ker?? cam tak caye jer... ingat kan dalam 24.. 25 ker??? (dalam ati, Alhamdulilah.... hik2 ... bangga2..... )
pstttt... kamu, kan sy dah kata... I'm alwaiz young... young at heart haha...
pastu ms aku training hrmis pun ada gak tak caye umur aku.. huh, bangga lagi sekali....
yg kedua best... hmmm pagie tadi...

" pa, arini sempat x beli nasi lemak. nak kirim boleh?? "

dan sampai jer kat parking aku lihat si dia telah menunggu ku dengan nasik lemak... huh, terharunya (jap2 nak letak air kat mata jap) ... sayang kat kamu...

citer yg tak best.....

semalam masa aku nak balik aku terserempak dgn org kampung aku yg kejer kat sini.. pastu dia kata.. "eh, apak tengok kau dah makin kurus ar"... hmmmmm, camne ni.. aku pun rs aku dah makin kurus.. before ni berat aku aroun 45 cam tu.. tp sekarang dah 42 huhu.. aku rasa aku makan cam biasa jer... tak diet2 pun... nak ar badan nampak chubby ckit.... baru seksi hik hik.... kalo ada sape2 leh bg tips nak naikkan berat badan, nnt bagi ekkkk...
ok, caw...

11 yang komen:

Anonymous said...

Hmm..btul tuh akak looks young..mmg tak caye kalu umur 28..hahaha
Ye ke?yelah kak..nmpak kurus skit..kalu nak gemuk..makan byk2,makan coklat,wah nyam2 bestnye....and suppose akn jd gemuk..hehehe.tapi sekarang lebih cun lg..tak yah r gemuk..:)

alycia said...

coklat?? wah, I like it... lagie2 kalau Kit Kat....

ghimau said...

kalau nak tips macam mana nak jadi gumuks.. leh rujuk pada aunty virus.. hihihi

Intan said...

akak look young wah3 awek muda gitu..okey pe muda remaja gitu..
hoho chubby baru kiut kan..hehe..
ermmm akak mkn jek aper yg akak suke mkn..mkn x kire masa,,ermmm pasti chubby nyer.. hehe

Farahanna said...

tips utk naikkan berat bdn..
akak mkn 4x shari...
pg, tghari, ptg n mlm...
then bile ade ms terluang akak mkn jek..
mkn coklat ker..
pape lah asalkan mengunyah..
nnt bdn mesti naik...
farah amalkan tips nie tp bdn tetap x naik sebab bdn farah mmg susah nk naik...
hehe
=p

alycia said...

ok..

mula arini ni akak akan start makan ape saje.... nnt kalo jadi mcm Manja camne???

viruspadu said...

cis, x guna nyer hakes...
alycia... besnya dia dah kurus
jeles2

Intan said...

alamak cam ne ek klau jd cam Manja??? kuang3... xpe jd cam Manja pun rmai yg caring die..kan..kan..kan..

Anonymous said...

Jd cam manje?haha..ramai yg caring btl kata intan tuh...macam dlm citer "Cinta Kolestrol"..hehe,prince charming save his beauty lady..ahahaha....

alycia said...

semalam akak dah mula praktikkan.. makan macam2 haha...

Anonymous said...

haha,insyaAllah nanti naik lah dia..tapi skrg pun dh nice dah..:)
ape2pun akak maintain je...:)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com