Nuffnang Gadget

September 3, 2007

Kahwin.... Kahwin.... Kahwin....

tahun ni puas tul aku pergi majlis kenduri kawin.. ramai pulak lak kawan2 aku yg naik pelamin.... tiap-tipa minggu aku gie kenduri kawin... penat gak pikir nak pakai baju ape... dan yg dasattt nyer jenuh gak nak bagi hadiah... sok2 aku kawin korang jgn lupa lak bg hadiah kat aku tau hehe.... ok, jom kita layannnnn.......

01.09.2007 (Sabtu)

ni Majlis Perkahwinan opismate aku, En Hamiza dan pasangannya Nda Diana... aku dah janji nak pergi dgn akak ana, kak jus and mazni.... so, kitaorg tunggu kat Tol Pedas pukul 12.00 t/hari sbb rumah pengantin kat Lubuk Cina... so, sampai rumah pengantin dalam kul 12.30... sampai2 terus makan, pastu terus tgk pengantin.... ok, enjoy the pictures......

pasangan pengantin.. serba merah gitu... cantik kan color tu... pengantin pun bagai pinang dibelah dua...

deejay yg bertugas pada hari itu .. aikkkk, cam kenal jer mamat ni.... lagi2 mamat yg pakai baju biru tu kan....



ni Puan Kecik and her princess... amboi dah besar dah ayie and zuyin... bila lah aku lak nak bawak2 anak gie kenduri cam nie wakaka.. dah start dah berangan...

wahhhh.. cik Alycia berposing-posing maut nampak... sib baik ada mamat sorang tu yg sudi menjadi cameraman... best best best...

02.09.2007 (Ahad)


hari ni aku pergi kenduri kawin kat rumah nenek sedara aku kat Batu Arang, Rawang... ni kira merangkap mak sedara akulah yg kawin nie... aku pergi dgn mak and adik aku dan hubby dia.... tp tak sempat nak ambik gambar pengantin sbb sampai2 jer terus ujan turun mencurah2... kiranya kita org makan terus ambik temapt makan, pastu sembang2 kejap terus balik.... tp sebelum tu ms kat rumah sempat ar bergambar2 sakan memasing.. yelah, dah ada kamera baru hik hik hik.... ni kalo si bawang merah baca ni sure bengkek giler jer ni... alah, bawang merah jeles ar tu sbb tak dpt melaram-laram cam kitaorg.......


sopan nyer gadis ini.... awek sapa lah nie haha... kamu, cam pompuan melayu terakhir tak ????

nie mak aku... aku cakap nnnt kamera ni ade cuci gambar free, terus dia beriya-iya nak ambik gambar.. alah, gila glamer gak mak aku nie....

ni adik aku yg no. 2... ni pantang nampak kamera... laki dia entah duk mane pun tak tau.. asyik nak ambik gambar jer.... sama ar cam kakak dia yg sorang ini haha...

3 yang komen:

viruspadu said...

sayang betul sy x dpt g kenduri miza
RUGINYA

InT@N said...

best nye g knduri kawen gak ae..
Tahniah la pd En Hamiza..

alycia said...

viruspadu,
rugilah tak pergie... meriah tul wedding hari tu...

Intan,
dah selamat dah En Hamiza...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com