Nuffnang Gadget

September 24, 2007

Sayonara....

hai, salam....

actually aku nak tulis entry nie hari Jumaat lepas, hari terakhir aku bekerja di UPTM... tp, aku tak sanggup sbb aku takut tak dapat control dori aku... dr pagi sebelum aku datang opis,, aku berdoa dalam hati.."Ya Allah, kuatkan lah hatiku ini.. jgn lah ada perasaan sedih dalam diri aku..."
mcm biasa smpai opis aku habiskan kejer terakhir aku... dan petang lepas solat zuhor, aku turun bawah jumpa papa sbb nak hantar barang yg dia bawak aritu kat kereta.. kat sana jumpa kak liza, nak say good bye.. terus aku sedih dan nangis huhu....

dan balik kat atas, sya dgn intan pulak jumpa... terus aku nangis lagie... alamak, kata nak control, tp xleh jugak.... sbb aku mmg sedih nak tinggalkan opis ni, kwn2 yg dah mcm adik-beradik kat sini....

kepada kawan2 ku... terima kasih sbb sudi menjadikan aku sbg sahabat... kenangan di UPTM adalah kenangan terindah dalam hidup aku... THANKSSSSSS!!
--------------------------------------------------------------


Supaya kaki ringan melangkah
Supaya lengan bebas melenggang
Supaya lapang dalam hati
Supaya tenang pergi datang
Supaya habis yang terkilan
Supaya habis yang terasa-rasa
Supaya tidak termimipi-mimpi
Supaya tidak terigau-igau
Kini kami lepas dengan muka jernih
Kami iringkan dengan doa
Dengan salam dan selawat
Mudah-mudahan
Cahaya sampai ke pintu
Tuah mengikut sepanjang jalan
--------------------------------------------------------------



thanks to all of u yg bg hadiah nie.. wah, tiba2 jer rasa malu sbb dah besar2 pnjg pun dapat hadiah hehe... hope korang doakan lah aku success kat tempat br nie yerkkkkk....
psttttt.... thanks jugak kat 'pembawa hadiah' ni ke kereta.... miz u sangattttt....

12 yang komen:

chot said...

brapa lama ko kerja dgn uptm tu?

alycia said...

chot

7 tahun... 21/9/2000 - 21/9/2007.. lepas aku grade diploma, aku terus dpt kejer..

p/s:aku xleh komen kat blog kau.. xtau ar kenape..

yan@alia said...

perjalanan hidup...perjalanan hidup....kita perancang :)......

...still keep in touch noh....

viruspadu said...

sy akan merindui zura...

ghimau said...

tak sia-sia ko baca banyak novel ye yan.. ayat dah makin power dah :P

alycia said...

aunty virus
I mizz u toooo...

ghimau
hahaha, best ape jadi peminat novel... leh ar cedok ayat ckit2 hehe..

alycia said...

alia / yan

ya.. keep in touch yer... sekali jer kan kita jumpa ms kat KFC..

Anonymous said...

uih.
byk gak dpt adiah ek..
sedeynya kamo xde..
adoii...

mggu pertama..
kosong je parking tu..
hahhaha..

apapun..
IM SINGLE AGAIN...
yeahhh...

~aku yg jd single but not available~

norsha said...

Tahniah dah jd warga putra..hehe..tak pe bila lg nk dapat hadiah kan???semoga akak berjaya..thanks for being my good officer and mentor too...will miss all the UPTM 's staff and frens..wargh....:'(

alycia said...

kamu
ooo.. kamu suka ar jd single ekkk (watt muncung panjang..) tp, not available kan kan kan hehe.. ari tu lupa ar nak ambik gambar kat parking.. kalau tak, leh masuk kat blog hihi..

norsya
welcome... uihh, terharu gak dpt hadiah dr sya.. gambar tu cantik.. thanks :)

InT@N said...

uikkks byk nyer dpt hadiah..=P

sebol said...

lepas ni nak kerja mana lak?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com