Nuffnang Gadget

September 20, 2007

Sembang-sembang...

hai.... salam.... sorry lah, lama tul aku tak update blog... bukan sengaja menghilangkan diri.. tp ada urusan penting yg perlu aku uruskan.....

actually, minggu nie adalah minggu terakhir aku bekerja kat opis ni.. aritu 10/9 aku dah pergi lapor diri kat Putrajaya dah.. tp aku cakap kat boss kat sana minta tangguh 2 minggu sebab aku nak settle kan dulu kejer2 kat opis lama nie... itulah sebab nya aku menghilangkan diri... tp, aku tetap mengikuti perkembangan blog korang semua... dan terima kasih kepada yg sudi meniggalkan komen kat blog aku nie hehe.. sekurang-kurangnya, kehadiran aku ke dunia blogger ini diterima oleh blogger2 yg dah otai hihi......

arini bersamaan 8 Ramadan, genap 8 hari kita berpuasa... dan syukur Alhamdulilah sampai ke hari nie, aku telah dapat menunaikan kewajipanku ini.... bluum 'CUTI' lagi tawwww hehe...... selamat berpuasa untuk korang semua yer....

aku rasa arini dan esok aku dah releks sikit dah... cuma nak kemas-kemas barang kat bilik aku nie jer.... dan nak siapkan nota serah tugas untuk pengganti aku nanti.... walau pun aku happy dan bersyukur dgn kenaikan pangkat ni, tp aku turut mengakui yg aku sedih untuk meninggalkan kawan2 yg dah lama kat sini... kat sini semua dah macam adik beradik dah..... ada abang, ada kakak, ada adik-adik.... waaaaaaa, tetiba lak aku jd sensitif.......

tak pelah, sekurang-kurangnya aku merasai pengalaman kerja kat sini sbb kat sinilah first posting aku selepas aku grade dulu.. kira tempat nilah banyak mengajar aku tentang dunia pekerjaan, dan menjadikan aku seorang yg matang.....

Terima kasih semua................


inilah ruang kerja aku... kat bilik ni lah aku bekerja selama ni..... waaaaaaaaa, windu ar nnt kat bilik nie....

ni koleksi mug yg aku simpan kat bilik.... aku suka collect mug nie kalau aku pergi out station mana-mana..... pasni mug nie letak kat rumah jer lah.....

ni pulak koleksi key-chain aku... aku gantung kat dinding...


14 yang komen:

InT@N said...

ermmm same la ngn ktorang..esok da last prac kat cni...
uiikkks manyak nyer koleksi2 akak..
kemas jgn x kemas blik 2 kak n slmt bekerja d tmpt baru yer=P

alycia said...

ye lah.. sedihkan.. tak sangka lak kita last sama2 hehe...

ok, akak pun wish best of luck for your on future yer.... best dapat kenal ngan intan :)

Anonymous said...

hmm..banyak nye koleksi mug and key chain..mmg suke collecting ek???...sedih plak baca pasal mug tuh dah pindah tempat lain..mesti dia rase dah tak gah lagi sebab tersembunyi dalam suatu tempat yg jauh..haha..sy leh baca perasan mug tuh hahaha..
sedih2 gak tapi nak wat camne?setiap pertemuan pasti ada perpisahan..so jgn2 sedih..control diri (kuat r konon)pdhal sedih..huhu3..

©Opah De said...

Salam Alycia...
Nak kunci tak? OD banyak anak kunci. Boleh sangkut kat keychain tu... huhu. Sihat ke cucundaku?

ghimau said...

Hmm.. all the best.. aku yakin cik alycia ni sangat cemerlang dalam tugasnya.. terus terang aku cakap.. alycia mmg hebat dalam programming.. aku salute la.. uptm pasti akan kehilangan satu lagi programmer yang otai..

Anonymous said...

Samat jln diucapkan..
Muga dipermudahkan suma urusan..

Sy pasti merindui sumanya..
Rindu parking..
Rindu talian hayat..
Rindu 2nd opis..
Yg penting skali..
Rindu kt empunya badan..
Hehheehehe..

Jauh dimata dekat dihati..
hehehhe..

~Aku Yang Akan Ditinggalkan~

@in said...

hehehe... dah tahu dah saper akak. TAHNIAH yer...

norsha said...

kak zura, terima kasih byk sebab byk tolong sy bangunkan sebuah sistem..tak dapat nak balas budi baik akak tuh..InsyaAllah kenang budi baik dalam ingatan...Terima kasih hadiah tuh,terima kasih ats segala2nya..Sy harap akak sentiasa sukses dalam hidup dan ceria sokmo..diberkati Allah hendaknya.
Tak tahu nak kata ape,terima kasih byk2 sekali lg..

alycia said...

anon
mug tu dah selamat berada di rumah dah..

OD
salam OD.. alycia tak nak anak kuci, alycia nak key chain... nnt kalau OD balik ke M'sia jgn lupa bwk key chain utk cucunda yerk.. :)

Ghimau
thanks sin.. sama ar mcm kau.. kalo nak jadi programmer yg bagus, mesti rajin dan minat kan...

kamu,
ish2 sedih ar... rindu kat parking sbb tmpat parking tu ada sejarahnya kan hehe.. rindu kat ketapang in, kat raudah, talian hayat... dan kat kamu gakkkk

~ Aku Yg Pergi ~

ain
tima kasih !!

norsya
sama-sama..
tima kasih gak kat sya utk hadiah tu.. cantik gambar2 yg sya print tu, guna software ape yer??

AiRynnz said...

byknye mug dia....
mintak 1 leh? hihihii

ghimau said...

tul tu rajin, minat, kreatif, proaktif.. yang penting.. kene buat kerana ALLAH.. sebab ujian yg kita lalui selalunya sanagt menensyenkan diri :)

alycia said...

rynzz
nak ker??? boleh.. pilih jer hehe..

ghimau
yup, betul tu.. setiap ujian yg dilalui buat kita jd seorg yg matang... (ayat novel nie hehe..)

norsha said...

Tak yah lah ucap terima ksih..hadiah bese2 je..oh gune photo print, software tuh include sekali dgn printer kesayangan sy..tak pe kalu ada mase nanti sy wat tuk akak yg lebih cantik..tu pun sy wat ala kadar je..sebab quite rush dan busy..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com