Nuffnang Gadget

September 11, 2007

Sepetang @ Putrajaya...

hari ahad hari tu aku jalan2 kat putrajaya.. yelah, kan nnt 10 hb nak pergi lapor diri kat sana, so takdelah nnt terbangak2 sampai sana.. so, bertolak jer dr rumah terus aku set berapa kilometer.. dan ingat nak ikut jalan mana...

Nilai -> keluar Tol Bangi -> ikut jalan Sg Merab -> Putrajaya (Gate 2) -> Presint 4 -> opis baru

Jarak : 40km

pas dah hafal jalan, aku round2 kat Alamanda.. makan kat RASA.. aku makan blueberry waffle dan papa makan kue teow sup... sambil makan nampak lak Afiq (AF5) jalan2 ngan awek dia.. eleh, tu sajer lah nak tayang awek tu....

pastu ada insiden yg tak dapat dilupakan kitaorg kehilangan kereta... puas dua tiga kali round kat parking P3 Selatan tak jumpa gak keter.. sampai ada org dah wat muncung panjang tinggal kan kita kat belakang.. aku kata takpelah, biar ar sy tgk kat P3 Utara... akhirnya jumpa gak yahoooooo... tu ar kamu, wat lg muncung panjang kat sy... cakap sape yg jumpe keter....

sempat gak ambik gambar... gunakan digicam yg baru dibeli muahaha....


chot, any komen about the foto????


ni ambik dari dalam kereta.. masa ni tgh hujan renyai2.. zoom kat bangunan JPM tu...


masjid ni zoom dari Jambatan Wawasan.. best gak view kat sini waktu malam..

mamat yg kesepian huhu...
minah yg macam2 muahaha...

9 yang komen:

Anonymous said...

Kdg2 kita mmg akan rase confius dan tak ingat mana kita letak benda kita...then kita marah2..hehe..
sy pun sama gak..wahahaha..
Putrajaya adalah pusat pentadbiran Malaysia Yg Terindah..Kata org should proud lah..hehehe..

chot said...

oo tgh hujan patut la foto nampak mcm blur je..sebnarnya masa yg sesuai utk ambik gmbar seperti diputrajaya tu dr kul 8pg hingga 11 pagi..masa tu awan & matahari mmg cukup cantik..

InT@N said...

putrajaya pd mlm hari mmg cantek...
dgn lampu2 yg terang2 belaka =P

Anonymous said...

sian si die..
lupa lepak keta ntah ke mana..
awk gak jd mangsa..
xpsl2 je kan..
ni nk marah ngan si die ni..

lawa tol view kt sana kan..
dok kat Jmbatan Sri Wawasan..
tgk sunset..
pergghhh...

ada awek time tu..
lg best..
romantik je..

xpe..
ku pasti ke sana lagi..
hehehehe..

~aku yg fobia gi Alamanda~

alycia said...

anon
memang rs bangga jadi warga Putrajaya.. opssss, bakal jadi hehe..

chot
ye erkk time tu view cantik.. ok, next time gie jalan pagie2 lak kat sana... anyway, thanks for your suggestion..


intan
memang cantik.. nnt ajak niz gi sana ekkk hehe...

kamu
sian sy kan jd mangsa (wat muncung panjang lak)...

nnt kita gie lagie ekkkk :)...

viruspadu said...

best la keje sana...
rindu plak nak balik sana balik
cumanya... yg x best adalah
bila nak cari makan...

alycia said...

jom ar aunty virus kita gie putrajaya...

ghimau said...

cayalah geng.. tahniah sebab naik pangkat :)

alycia said...

en hakes
tengkiu :).. nnt leh belanja kfc hihi..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com