Nuffnang Gadget

October 19, 2007

Salam Jumaat....

wahhh, masih mood raya lagie... tp dah kena kejer kan... so memang wajib pakai baju raya hihi....

harini tuan blog malas nak interframe... so, setakat tinggalkan entry sikit2 ajer... smua citer pasal raya dah habis dah tulis kat blog... next week aku nak baca entry raya dari korang pulak.... ok, see u next wekkkkk...

aku doakan korang smua selamat kembali bekerja...

jangan asyik sibuk nak raya jer... (ayat org yg tak dapat cuti raya huhu...)


... masa drive tadi terpandang pulak cincin nie... ish ish ish, rindu ar kat org yg bagi nie.... uuuwaaaaaaaaaa.....
-- (c) alycia --

7 yang komen:

viruspadu said...

sy suka cincin tu... lalalalala

ija cunn said...

sian alycia..takpe raya kan sebulan

@in said...

sabar lah bagi mereka2 yang tidak dapat bercuti raya lama-lama... sabar tu separuh dari iman... hehehe.... Selamat Hari Raya kak zura... beli kat POH KONG ke cincin tomei tu.....

InT@N said...

Camat Ari Raye kak zura...
aikkk!! rindu kat sape tuuu???

=P

ghimau said...

selamat ari raya

Anonymous said...

Uih..
Lawanya cincin..
Kena ngan pemakainya...

Uih..
asyek nk melaram je kt opis..
wondering tol la..
nk usha sapa ntah..
adoii..

~aku yg merindui pemakai cincin tu~

~~@lyci@~~ said...

viruspadu
cantik ekk cincin itu...

ija
yelah, sbb tak dapat cuti, pergi kerja pakai baju raya hehe...

ain
Selamat Hari Raya... aikk, mana boleh cakap beli kat mana...

intan
Selamat hari raya tooo... rindu?? adalah hihi...

ghimau
selamat hari raya to en hakes jugak...

kamu
kan dah cakap, WAJIB pakai baju raya hari-hari... nak melawa hehe..

~ aku yang suka melawa ~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com