Nuffnang Gadget

October 23, 2007

Entry Past-Tense...

sekarang ni aku malas nak update blog.. buat cerita panjang2.. maybe sebab dah tahap lemau kot, banyak sgt makan kuih raya nie...

aku buat cerita sikit-sikit apa yg berlaku last weekend....

19 / 10 / 2007 (Jumaat)

celebrate besday mak aku... actually besday mak aku 20/10, tp sebab esoknya adik-adik aku smua nak balik, so celebratelah malam nie... aku belikan kek blueberry (sebab favourite aku, bolehlah aku melantak banyak hehe..) hadiah post-pond lah ma.. tunggu gaji... bajet dah lari hehe...
20 / 10 / 2007 (Sabtu)

hantar adik aku ke Terminal Bas, Seremban.. balik ke Perlis... aku pulak pastu pergi beraya... pantang duduk kat rumah.. yg best sebab dapat beraya dgn si dia sekali .......
malam tu member baik aku masa belajar dulu, Sis Liza datang beraya.. rindu sgt kat kak liza... kak liza tetap maintain macam tu jugak...

21 / 10 / 2007 (Ahad)

lepak kat rumah... aku masak laksa... paksu aku datang.... member baik aku, Yati and her family pun datang.. xsempat nak snap gambar pulak....

4 yang komen:

chot said...

baget lari pasal kerja dgn jabatan kerjaan gaji awal ye...heheh

~~@lyci@~~ said...

tu lah pasal.. dah teradvance dulu gaji bulan ni hihi..

Anonymous said...

uih..
bestnya kek burberry cheese
dh lama xmkn..
heheheh..


~Aku suka mkn kek burberry cheese cake~

~~@lyci@~~ said...

papa..
nnt isnin depan ma cuti..
ma nak pergi wisma negeri..
pastu pa belanja ma tau...
ma nak makan bluberry kek kat secret recipe..
nak makan lauk puyuh kat ketapang In..
nak makan kuih sopang kat raudah...
nak makan maggie goreng kat maple..

p/s: alah, buatlah open opis hari isnin, boleh ma join sekali hehe..

~ aku yg rindu makan dgn si dia ~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com