Nuffnang Gadget

October 16, 2007

Waa..... Dah kena kerja.......

waaaaaaaaaaaaaa.. tak bestnya.... arini raya ke-4, tp aku dah kena kerja sbb tak dapat cuti... sbb aku baru tukar kat sini.... so, tak boleh apply cuti dalam tempoh 28 hari... huhu, jeles jer pagie tadi aku tengok smua orang dalam rumah masih sedap2 tido lagi.. aku jer yg kena bangun pagie-pagi.. pastu kena buat sarapan pulak tu sbb takut dekat opis nanti takde kedai makan yg bukak.. kang kebulur pulak aku.... tp yg pastinya awal-awal lagi aku dah siapkan bekalan kuih raya utk dibawa ke pejabat hihi.... arini berhari raya di opis lah nampaknya.....

inilah bekalan kuih raya aku... berhari raya di pejabat hehe...



pagi ni aku keluar rumah dalam pukul 7.05 pagi.... so, masuk jer highway dekat Nilai, tengok jalan takdelah sibuk sgt.. so, aku pun drive dengan tahap kelajuan yg sederhana (80 - 100 km/jam)... malaslah nak rushing2 sgt.. lagi pun mood kejer takde pagie ni... disebabkan tiada jam langsung (biasa dekat area bangi) aku sampai di pejabat pukul 7.40 pg... wah, cepat giler aku smpai arini, mengalahkan orang yg duduk dekat putrajaya hehe......


sampai di opis, aku tengok lengang jer... dalam hati takut jugak.. mulalah fikir macam2... tetiba aku dgr mcm bunyi orang bukak pc dekat belakang.. pandang2 belakang rupa2 nya ada seorang pegawai yang datang.... peh, nasib baik ada geng.... lepas tu kejap tu lagi sorang datang... so campur aku arini ada 3 orang dekat opis..... dan sampai ke masa ini, aku masih tak buat kejer apepun... kejer aku baca email, baca blog, tengok utusan online.... mana ada mood nak buat kejer weiiiiii, hari raya tuhhh hehe... dan aku plan arini nak edit gambar2 dari kamera aku utk aku uploadkan di dalam blogggg.... so, tunggulah entry hari raya nanti yer....


layannnnnnnnnnnnnn...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com