Nuffnang Gadget

November 14, 2007

Haiiii... I'm backkkkk....

hai everybody.... today I'm backkkkkk... alah, baru berapa ari jer tak upadate blog.. tup pun ada yang tanya nape tak update, lama tak update.... tapi aku bangga sebab sekurang-kurangnya kehadiran aku di dunia blog ini diterima hehe....

oh ya.. sebenarnya aku menghilang bukannya apa... cuma takda cerita baru yang nak tulis (uihhhh, macam statement artis pulak kan hehe..) ....

ok, kepada semua have a nice day...



harini aku dressing lain sikit.. pakai blaus dan skirt.... sampai-sampai ofis, ofismate aku dari jauh dah tertinjau-tinjau kat pintu sapa yang datang... chaikkkk, buat malu aku ajer....

... ni posing nak tunjuk rantai haha...


... posing ala-ala heliza lah konon.... buat mata bulat... tapi tak cukup bulat pulak hehe.....


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com