Nuffnang Gadget

November 28, 2007

Haiiii... I'm backkkkk....

haiiii... lama betul rasanya aku tak hupdate blog (pada hal baru seminggu pun hehehe..).. lately ni tahap ke'busy'an makin melampau... start dari minggu lepas aku ada Kursus 'Team Building' di Ilham resort, Port Dickson.. lepas tu sambung pulak dengan Kursus KPI di ofis.... harini baru dapat mengupdate blog..... so nantikan ajelah yer cerita-cerita aku nanti pada next entry...tungguuuuuuuuuuuu...

cawwwww.................


3 yang komen:

chot said...

apalah yg disibukkan tu...hehe

Anonymous said...

haah..
mmg sbuk sgt..
mcm2 sibuk..

uih..
nape kamo melawa2 ni..
kamo nk pi mana..
dating ek..
sedeynya...

~Aku gak yg Sbuk nTah apa Ntah~

ghimau said...

samala.. aku pun lama tak hupdate blog ni

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com