Nuffnang Gadget

November 20, 2007

Jalan-jalan Carik Makan...

harini aku tak tau nak pergi mana... masa lunch tadi boring duduk kat ofis.. aku ingat nak pergi jalan-jalan kejap kat Alamanda.. lepas tu terserempak dgn ofismate aku.. tanya nak pergi mana.. aku cakap nak pergi bank (konon-konon nak bohong sunat hihi..).... terus diaorang nak ikut sbb diaorang pun nak draw duit jugakk... nak tak nak terpaksalah aku tukar plan B... gie keluar Maybank hehe.... lepas tu diaorg kata nak makan, tp tak nak makan kat cafe sebab dah jemu tengok asyik-asyik makanan tu ajer... aku mmg jarang makan tengah hari, so aku kata ikut ajerlah... makan kat luar pun ok jugak.... lastly diaorang ajak pergi makan kat Taman Warisan Ppertanian... hmmmm, first time aku sampai sini... tp bestlah suasana kat sini, meriah.. macam-macam ada..... menu aku tengah hari ni laksa dan air honeydew......

tapi tadi masa makan duduk berdepan dgn stall yg jual roti john.. nampak mcm best ajer... takpe, next time aku nak datang lagi.. nak order roti john dan laici kang nyum nyum nyum...

nota kaki : rindu nak makan dengan si dia... rindu nak makan kat ketapan in..


... jeng jeng jeng... inilah laksa nya... tp snap mangkuk lak, tak nampak laksa hehe...



... air honey dew.. cedappppp.... teringin nak minum laici kang... tadi jeling2 ajer member aku minum....


4 yang komen:

arianna adrizal said...

penah gak mkn kat situ dulu. mcm2 ada! rambang mata.. hehe

viruspadu said...

zura, x abis round sana lg ek, byk gak tmpt makan best tau...

Anonymous said...

bila la agaknya dpt mkn kt sana..
ari2 dok mkn kt cafe ni je..

tp..
xpe..leh usha2 awek..
wkakakaka..
single but not avaiable..
hehehhehe..

~Aku Yg Dh jemu Mkn Kt Cafe~

~~@lyci@~~ said...

anne
betul anne.. macam2 ada....

zaimah
ye lah zai, banyak lg tak tau tempat makan yg best kat sini... balik2 gie alamanda ajer hehe..

kamu
wat muncung panjang...

~ Aku yg Rindu Makan Kat K'pang In~

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com