Nuffnang Gadget

November 15, 2007

Muffin a.k.a Apam Pisang..

tarraaaaaaaaaaaa... aku pun tak tau kenapa malam tadi tetiba ajer aku 'terrajin'... diulangi 'terrajin' membuat muffin pisang..... mak aku pun pelik.. siap kata ada acara makan-makan ke kat ofis.. aku cakap takdelah, sajer-sajer jer.... ni semua gara-gara selalu sangat tengok web page resepi kat Internet.. aku kan bakal nak jadi isteri mithali kui kui kui..

psttttt... pa, ma dah ada resepi muffin blueberry dah.. nanti ma try buat, pa rasa taw.....



... ni sebelum masuk ke dalam kukusan... punya lah semangat nak buat maffin, sampai bekas-bekas tu pun baru beli semalam hehe....

.. nyum nyum nyum... lihatlah muffin pisang ku ini..... sapa-sape nak resepi boleh mintak lepas ni yer....

3 yang komen:

@in said...

nak skek mulehh....

viruspadu said...

rajin nye zura tu, leh lah order nih

~~@lyci@~~ said...

ain
nak sketttt?? bolehhh

zaimah,
alah, senang jer buatnya.. itu pun sbb 'ter rajin' hehe...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com