Nuffnang Gadget

November 21, 2007

Yang Mana Satu????

wahhhhh.. korang nie ada benda best nak cerita nie....

aku ada view satu website nie.. aku jumpa website ni sambil2 jenguk blog orang lain.... website ni boleh analisis wajah kita dgn wajah celebriti antarabangsa.. best-best... banyak kali aku cuba.. macam-macam gambar aku try... tp aku suka yang ini....

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

komen alycia :

1. Beyonce : sama dari segi senyuman kot hehe...

2. Jolin : yang ni aku paling suka dan paling sama (perasan ajer...) aku rasa sama mata dan mulut dia....

3. Kajol : kajol aku tak tau sama kat mana.... korang rasa????

4. Camilla belle : yang ni aku rasa bentuk muka... kan ala-ala manja gituu hehe....

5. Kate Winslet : hmmmm, maybe tang kening kot....

so, korang pun pandai-pandailah komen yerkkkkk.....

3 yang komen:

Anonymous said...

wakakaaka...
sesungguhnya..
kamu mmg confirm..
trgolong dlam golongan org yg suka berangan....
wakakakaka...


~Aku Yg Selalu Melayan berangan Ngan Si Die~

@in said...

akak...kajol sama tang mata kot... kot kot lah...hehehehe

© Oshun/EM Muhammad/Nadia Emarele Muhammad said...

Salam Alycia...
OD nampak cam Kate Winslet tu memang ada iras-iras sekali imbas... orait tak?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com