Nuffnang Gadget

December 31, 2007

Catatan 2007...

sesungguhnya tahun 2007 ni banyak memberikan kenangan pahit dan manis dalam hidup aku...

Januari - tahun pertama sebagai tunangan orang... al-hamdulilah.... dan azam aku pada tahun 2007 ni ingin menjadi seorang pekerja yang cemerlang, terbilang dan gemilang cheh hehe.... start sibuk untuk bulan ni sebab aku terlibat sebagai one of the comittee untuk Sistem Jaringan Sosial NS... oh ya, dapat hadiah, bulan pertama sbg tunang orang.. gelang kristal... tima kasih papa....

Februari - biasa2 ajer.... teringat kepada allahyarham ayah aku.. dah 3 tahun dia pergi meninggalkan kami.. Al-Fatihah..

Mac - bulan nie aku start dgn dunia blog hehe.... lagi satu terlibat dgn perarakan Maulidur Rasul untuk pejabat aku...

April - celebrate besday aku....aku buat 3 list apa yg aku nak makan kat papa.. 1. makan kuih sopang kat Raudah... 2. nak makan kek kat Secret Recepi.. 3. makan magiee goreng kat maple.... tiga-tiga papa tunaikan hehe... thankssss pa.... tapi hadiah elek... dia kata hadiah besday tu merangkap hadiah gelang kristal masa 1st anniversary dulu.. chait, tak aci betul lah.... then lagi terharu hari besday aku, ofis kebetulan buat farewell party untuk Mazni & Hafiz... diaorang nyanyi ramai2 lagi... huhu, memang terharu...

Mei - hmmm, quit buzy untill Jun utk Jaringan Sosial... pastu gie exam gomen kat Mines....

Jun - buzy buzy and buzy..... besday adik aku.. aku present ape ek???? alahai, tak ingat lah.... Fauzi kahwin...

Julai - adik aku dapat tawaran untuk Ijazah Perguruan di Maktab perguruan Perlis.. alhamdulilah, tercapai jugak cita-cita dia nak jadi cikgu... so, kitaorang buat trip ke Perlis with my laling, mama, anyah and my BIL.... best sangat.....

Ogos - banyak perkara berlaku bulan nie.... yang paling sedih pemergian atok kesayangan aku ke rahmatullah.. Al-Fatihah... pastu aku beli digital kamera.... wah, kehulu kehilir aku bawak kamera tu.... dah jadik minah posing lah pulak hehe.... farewell party untuk my opismate Abg Mazani and Yati....

September - Hamiza kahwin... dan kenangan paling manis aku utk tahun nie aku dapat tawaran kenaikan pangkat....bila naik pangkat, gaji pun +++ lah kan.. alhamdulilah, syukur kepada Allah.... Lapor diri di pejabat baru pada 10 h/b... pastu mintah tangguh selama 2 minggu... dan secara rasminya aku keluar dr UPTM pada 21/9 .. waaaaa, sedihlah nak tinggalkan kawan-kawan...... dan secara rasminya aku posting di pejabat baru pada 24/9....... bulan Ramadhan.....

Oktober - besday mama.. aku hadiahkan handbag... pastu sambut raya... sambutan raya tahun nie paling meriah... sebabnya raya pertama sebagai tunang orang.... pastu raya pertama dengan adik ipar aku.. so, dah tambah sorang ahli keluarga.... banyak sangat open house.... tempah mak andam untuk my wedding... pilih tema hijau + pink.... lagi satu aku mula ada blog orkid aku sendiri... aku kan minat orkid hihi.... http://myorkid.blogspot.com/

November - besday adik aku no.3... aku hadiahkan jam tangan... pergi tema building opis aku kat Olham Resort, PD... memang bestt giler..sebabnya view dia cantik... pastu start kat sinilah aku mula kamceng ngan geng-geng opis baru aku nie..... dah buzy sikit untuk preparation my wedding...... beli beg goodies and souveniers kat Nilai 3.... member sekolah aku, Poly kahwin....

Disember - aku join Family Day opis lama aku kat Hotel Seri Malaysia, PD... diaorg buat farewell aku sekali.. dapat hadiah... hmm, thanks u alll.... Hari Raya Aidiladha..... memang buzy gilert time ni sebab preparation utk wedding.... gie tempah kat kahwin kat Puchong... pastu shoping hantaran kat KL... besday papa.... hmmmm, ma bag hadiah papa apa ekkkk...'tuttttttttt', rahsia, hanya papa ajer yg tau kan kan kan..... dan 1st time beli baju MU... beli sepasang.... tapi blum pakai sama-sama lagie kan.... share dgn mama & ayin beli hadiah untuk adik aku no. 2 for her besday.. beli maternity dress... celebrate besday dia... kahwin Nizam..

ni gambar-gambar kenangan dalam tahun 2007 (yang tak sempat upload lagie nie..)

.... masa Team Building....
.... posing dgn opismate masa function kat opis....
.... kahwin opismate baru, Saiful... masa ni aku tak pergi... diaorang pergi ramai2 lepas Team Building...
.... ni gambar aku dgn instructor team building... mentang-mentanglah mata aku kena tutup, suka2 hati ajer ambik gambar aku...
.... hadiah yg aku dapat masa farewell aku kat opis lama....

.... posing ngan sepupu2 aku.... masa ni nak gie rumah org kawin....


Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com