Nuffnang Gadget

December 14, 2007

Entry For Aunty Virus a.k.a. Zaimah....


"TERKINI!Jam 3.00 pagi tadi saya dimaklumkan oleh Zaimah bahawa beberapa doktor pakar telah datang memberitahunya yang hempedu beliau telah kronik. Batu tersebut telah terkeluar dari hempedu. Tiada cara lain lagi melainkan perlu dibuang hempedu tersebut. Beliau juga amat sedih kerana doktor juga mendapati kandungan ALP dan kalsium dalam darah beliau rendah, sama condition seperti arwah Alesha dahulu. Doktor menyatakan penyakit ini adalah bawaan keturunan."
(petikan dari blog zaimah...)

waaaaa, sedihnya baca entry dari blog aunty virus yang ditulis oleh suaminya.... teringat lagi wajah zaimah masa sama-sama dekat hotel Seri Malaysia haritu.... ceria sangat.... pastu dia ngan hubby dia pun macam loving couple ajer... nampak bahagia sangat!!!

zai, zura doakan semoga zai cepat sembuh yer... jgn salahkan takdir sebab itu semua adalah dugaan yang Allah bagi pada setiap insan.... Dia nak uji kesabaran umatNya sebenarnya... doa banyak-banyak semoga zai cepat sembuh....

.... gambar kenangan alycia dan zaimah masa kitaorang pergi ke Penang tahun lepas....

6 yang komen:

viruspadu said...

thanxs zura,
alhamdulilah sy dah kuar spital

terharunya sy zura wat entry khas utk sy... lalala

alamak, sy nak komen lg panjang, nisa meragam plak

tungguuuu....

InT@N said...

btul tu..smoga kak zaimah sihat slalu..=P

ghimau said...

dah ok la tu aunty virus kita ni :)

kecik said...

hmmm....selain daripada en.laloque, en.hakes kena la tolong jagekan aunty virus same..antara orang yg terdekat kan...

~~@lyci@~~ said...

zaimah
alhamdulilah.. hope zaimah dpt jg kesihatan elok2 yer..

intan
amin!!

en hakes
ha, pasni en hakes kena selalu2 tgkkan aunty virus tau...

kecik
ha ah.. betul tu.. aku dah pesan kat en hakes dah...

norsha said...

Hmm..sedih gak baca entry kak zura nih citer pasal kesakitan yg melanda kak zaimah..hmm,hope dia tabah hadapi dugaan dr Allah...sememangnya manusia layak diuji oleh Allah..hanya keimanan dan semangat yg membuatkan idup kita ceria dan sihat selalu..InsyaAllah..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com