Nuffnang Gadget

December 10, 2007

Family Day... - Part II

ok, malamnya pulak ada acara BBQ dan karaoke....
.... sebelum turun posing maut dulu dalam bilik... sorang-sorang pun jadik jugak hehe...
..... uih banyak nya hadiah.. best tul sape yg menang banyak malam ni....
... zaman sains dan teknologi ni orang dah tak hiraukan keadaan sekeliling... sibuk dgn kamera masing-masing.... ni anak dara kak poai...
... aunty virus dan kak poai sajer jer duduk depan hadiah....
... aku terima cenderahati dari boss.... ni pinjam dari blog aunty virus...
... sesi karaoke.... aunty virus tengah pilih lagu dgn husband dia...
... pasangan duet pertama... sis naniey dan abg raja...
... dinda.... kanda....... ceh, aunty virus dan hubby dia ala-ala broery marantika gitu..
... hamiza dan nda...
... apalah yang digelakkan nie...
... juara duet malam tu.... abang lan dan nora... memang spoting habislah diaorang nie...

... ala-ala m.nasir dan mawi..... diaorg nie sebenarnya terkena.. ntah sape yang buli diaorg ntah... tapi tetap sporting....
... sis naniey dengan dialova ...
.... aku pun nyanyi jugak tau.... lagu Carefree lagie ngeh ngeh ngeh...
... inilaj juara karaoke lelaki.. abang zainal (husband kak yati).. memang rock....
... aku dapat hadiah tempat ke-3 karaoke wanita.... cheh, suara boleh carik makan lah ...
.... inilah hadiah yang aku dapat malam tu....
... dan inilah cenderahati dari opis lama aku.... jam POLO Baverly Hills lagie.... thanks u all....

3 yang komen:

viruspadu said...

kalu hadiah karok tu dpt jam kan best...

tp sora kamu mmg power la malam tu hehehe

ghimau said...

kambing tul.. ntah siapa yg kenekan aku malam tu..

~~@lyci@~~ said...

aunty virus
ha ah kan.. tahun depan wat hadiah best2 sikit... ye ekkk power, sy tak pandang org lain punn.. malu heheh....

ghimau
ok lah sin.. sporting whattt...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com