Nuffnang Gadget

December 10, 2007

Family Day...

wah wah wah... hari Sabtu hari tu aku pergi join Family Day ofis lama aku..kat Hotel sri Malaysia, PD.. lagi pun diaorang ajak sebab nak buat farewell party utk aku kan.... dulu tak buat lagie... aku bertolak dari rumah dalam kul 3..patutnya registration kul 2.30, tp aku ada majlis kawin pulak kat kampung, so lewatlah sikit... sib baik ada orang tolong hantarkan sebab adik aku nak pakai kereta pulak... hmmm thanks papa... SAYANG PAPA....
bila dah kuar dengan orang tu, macam-macam benda un-plan lah... mula-mula dia ajak pergi butik pengantin.. dia kata nak tempah pelamin dan baju pengantin utk rumah dia.. tp pergi-pergi kedai tutup pulak.. tuan kedai kata datang esok petang... pastu pergi Senawang pulak tengok goodies utk rumah dia.. cheh, papa pun sekarang dah pandai survey barang sorang-sorang.. pastu utk confirmation ajak ma.... macam tu lah kalau dah sorang sini, sorang sana kan papa... weekend jer dapat jumpa....

ok, balik citer family day.... lepas tu kitaorang gerak ke PD kul 5.00 ptg.. sampai dekat kul 6.. sampai-sampai nampak pulak pasar malam... singgah jap.. papa biasalah bila nampak makanan, semua nak beli.. semua sedap... lepas beli apa-apa yang patut, we all picnik jap kat tepi pantai.. pastu terus gie hotel... diaorang tengah ada game masa tu.. tapi yg tinggal cuma game kumpulan ajer... sempat jugaklah aku join satu game...

malam pulak ada BBQ dan acara karaoke.. hmmmm, seronok betul dapat jumpa member-member lama... teringat kenangan masa kejer kat sana.... hope friendship will forever... thanks fore everything... miz and love u allll.. mwahhhhhhhhhh...

ok, tengok lah gambar-gambar nie.. let's the photo do the talking.....

... biasalah cik alycia, tak sah kalau tak posing... sebelum bertolak ke PD...

... sempat lagi berpiknik di tepi pantai.... romantisnya chehhh...


... ni aksi ahli pakatan hakes... dari kiri sis naniey, alycia, aunty virus, mr laloque and puan kecik... ahli pakatan hakes yang pantang jumpa kamera.....
... ni rasa-rasanya fotographer tu shot kat orang lain.. tp nape ekk aunty virus yang posing ... hmmm konfius konfius...


... en hakes dengan aksi manjanya.... ni kalau alia tengok nie, mesti dia meleleh habis...
... sis naniey pun nak interframe jugakkkk....


... cik alycia, orang suruh baring nak buat barisan terpanjang, bukan posing...
.... lagie gambar cik alycia dengan aksi manja-manja gituu...


... aku yang dah kena penyakit aunty virus.. sentiasa get ready depan kamera... papa, layan kan ajer....
... en hakes dengan aksi perwira.. konon2 juara terompah terpanjang lah nie...


6 yang komen:

chot said...

aik musim hujan pun sempat g PD yek..

Anonymous said...

Best tol dpr kuar ersama Si die..
dpt jln2..
dpt tgk org..
dpt tgk lampu jln..
wakkakaa..

best tol dpt piknik kat PP..

kamo,
nnt kita gi piknik ek..
ari sb2..
leh gi psr mlm..
mkn dpn laot..
syoookkkkkkkkkkkkkkkk..

~Aku yg mkn ns kerabu+pizza ms piknik~

viruspadu said...

ahaks,
apsal viruspadu tu sibuk posing kat blog orang lain tu hehehe

tp best, dpt nombor tiga main barisan terpanjang tu

yan@alia said...

tergoda i nyah.......he..he..

ghimau said...

manja la sangat:P

~~@lyci@~~ said...

chot
sib baik masa tu panas hehe...

papa
bestkan pa dok piknik kat PD tu.. lain kali kita gie lagie ekkk...

~aku yg makan kek blueberry+air jagung ms piknik~

aunty virus
tu lah pasal, tetiba jer ada org interframe... enjoy sgt ms game tu..

alia
sib baik alia tak dtg.. kalo tak cair hehe..

en hakes
mcm tu tak manja ke sin???? :P

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com