Nuffnang Gadget

December 17, 2007

Jumpa Member Lama....

wahhhh, syoknya dapat jumpa classmate aku masa belajar dulu... lama betul tak jumpa.. yelah, semua dah ada komitmen masing-masing kan... dah alang-alang masing-masing kerja kat sini kan... so, boleh lah calling-calling nak jumpa... aku, sha, wani dan radzi.... tapi radzi dapat jumpa sekejap ajer sbb dia nak gie sembahyang Jumaat.... tetiba ajer radzi mintak belanja sebab dia kata hari tu birthday dia.. aisehhhhh, wrong time betul lah.. kalau tau kitaorang decide wat hari lain hehe.... alah tak kisahlah radzi, kitaorg tong-tong belanja...


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com