Nuffnang Gadget

December 10, 2007

Walimatul Urus....

dari PD kitaorang bertolak ke rumah orang kawin lak... mula-mula pergi Rembau... rumah ofismate papa, Encik Azry... kitaorang sampai dalam kul 12.00 t/hari... orang tak ramai lagie.. pastu terus bertolak ke Melaka.... rumah classmate papa masa kat UiTM Arau...


hmmm, aku layankan ajer.... tapi best gak jumpa member-member dia nie... ramah-tamah semuanya... kira aku tak segan lah...

ok, layan gambar....

.... biasalah orang pompuan, bila dah jumpa macam-macam cerita...

.... ni sesi interview... pa, diaorang korek rahsia mcm mana ma jumpa pa... ma cakaplah pa usha ma kat parking hahaha...

.... cheh, yang sorang ni sempat gak posing tu...

... nilah geng2 UiTM Arau.. diaorang ni kalau dah jumpa macam2 cerita da...

... papa, apsal kita cam manja2 gitu hehe...

... cantik kan pelamin nie.. seolah-olah berada di dalam sangkar....

... ni posing pra-kahwin.... diaorang suruh kitaorang try duduk atas pelamin.... alahai, comeinya hehe...

..... jom ramai-ramai posing ....



... ni konon-konon kreatif lah nie.... tiru idea chot.. tapi tak clear sgt kan...


7 yang komen:

Anonymous said...

syok ooo..
gi knduri kaawen..
dpt goodies..
pas2 leh berangan..
wakkakaak...

manjanya si die..
posing sakan..
wakkaka...
ngalahkan pengantin..
hahahhaa..

~aku try dok kt pelamin~

viruspadu said...

wah belum pape dah test pelamin nih hehehehe

mmg sweet jer...

x sabo nak attend jamuan dia nnt, mesti glamors habis

InT@N said...

wah3 posing sakan akak..ok pe..pre wedding tuuu...=P

Farahanna said...

wahhh.... kak zura amik berkat ek duk kat pelamin tu...

~farahanna is updated blog~

~~@lyci@~~ said...

papa

nnt kalau ada member pa kawin ajak ma lagie tau...leh lah ma posing sakan haha..

~aku yg suka posing~

~~@lyci@~~ said...

zaimah
berdebar gak nak pijak pelamin tu hehe.. tunggu..nnt bagi kad...

intan
comei tak akak atas pelamin :P hehe

farah
tu lah pasal.. ambik berkat pengantin..

faisal said...

alala, comeinya pra kahwin yg atas pelamin tu,hehehe..amik berkat tu,hehehee

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com