Nuffnang Gadget

January 29, 2008

Anual Lunch + Farewell Party.....

hari ni kat kami ada acara annual lunch merangkap jamuan perpisahan untuk 2 orang staf yang bertukar... Rusnita akan melanjutkan pelajaran ke Australia dan Kak Zah bertukar ke INTAN... jamuan ni kami anjurkan di Putrajaya Seafood (masuk ke Taman Botani).. memang best lah tempat ni... sebab berdekatan dengan tasik kan... hmmmmm, romantik.. papa, nnt besday ma kita celebrate kat sini tau ... janji tawww.....

ok, tema majlis adalah PURPLE.. so, sape-sape yg takde baju color purple bioleh pakai color seakan-akan purple like hitam or maroon ok....

ok, enjoy the pictures.....

.... pemandangan bangunan JPM dari tasik....
... kat mana-mana pun nak posing.. with mona..

... urusetia yg bertugas.. cheh cheh cheh, memang minah posing.....

.... suasana dalam restaurant.... decoration memang cantik... tema Qong Xi Fa cai....

.... ini lah pegawai yang diraikan... huwaaaa, sedihlah.. Ita nak gi Australia sambung belajo....

... acara perasmian di lakukan oleh boss dengan memotong kek.... cheh, inilah magis yang kitaorang selaku urusetia tunjukkan hehe...

..... makan time... menu seafood...

..... sebelum balik jom kita ambik gambar ramai-ramai.....

3 yang komen:

viruspadu said...

amboi bukan main bergaya lagi ek...

norsha said...

oh...tema party purple..hmm..nk gak further study..

alang bidara said...

Emmm, cantik dan menawan.. emm :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com