Nuffnang Gadget

January 30, 2008

Pra Wedding...

atas permintaan Aunty Virus, aku tunjukkanlah sikit-sikit gambar-gambi persiapan untuk majlis perkahwinan aku..... yang lebih-lebih tak leh tunjuk... nnt tak suprise lah hehe... apa-apa pun persiapan aku sederhana aja... hope segalanya berjalan seperti yang dirancangkan. Amin

.... ni lah bunga telur yang aku pulun buat.... combination of 2 types of green.... untung tau sapa dpt bunga telur ni... hasil tangan pengantin sendiri hihi....

.... close up sikit kat bunga .... satu hijau lumut dan satu lagi hijau lembut....

.... ni door gift untuk tetamu....

... ni pulak door gift untuk pihak pengantin lelaki...

... ini beg goodies.. yang color putih tu untuk majlis khatam dan yang color hijau tu untuk majlis bersanding....


4 yang komen:

viruspadu said...

sy nak door gift ituuu....

eee pandai la zura buat sendiri

boleh buat berniaga la lepas ni

norsha said...

wah..cantik r

Afqhani said...

Wa... Akak nk kesemua tu boleh...?
boleh arrr.....

Kenang-kenangan dr sahabat tercinta

AZURA SELAMA-LAMANYA...
hehehe....

@in said...

nak jugaksss...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com