Nuffnang Gadget

January 28, 2008

Testing Baju Pantin.....

last week aku gie kat kedai mak andam.. nak testing baju pengantin... yelah, kalau hari-hari biasa tak boleh pergi sebab aku kejer kat sini, kedai mak andam tu kat seremban.... tapi kedai tu lambat giler bukak, kul 12.00 tengah hari baru bukak.. nasib baik papa dah stand by kat sana.. siap cakap lagi kalau kedai bukak ajer, pa call ma.. ma datang cepat-cepat sikit tau chehhh.. last-last aku sampai kat sana tengok dia tengah sedap ajer urut kaki.. apa lah papa ni......

... cheh, masa ni control ayu.. malu-malu gitu.. yelah orang tu tengah tengok aku fitting baju tu.. cakap nak kecik sini sikit, sana sikit.... sib baik tak banyak sgt nak kena kecikkan.. yelah, body ala-ala model hihi, cuma ketinggian ajer kurengg sikit ....


.... taraaaaaa... cantik tak baju ni.. songket bunga tabur... color ni pakai belah lelaki utk majlis bertandang.... yang belah aku nya tak leh tunjuk, nnt tak suprise hik hik...


5 yang komen:

viruspadu said...

cantik... cantik sgttt

norsha said...

hmm..cantik gak,cume panas r bla pakai masa sanding..kalu ada aircond sesuai r pakai..warna garang skit ok r..sebab wedding kan..just look nice lah.:)

Anonymous said...

hahahha..
apa la tunang kamo tu..
ada ke patot die gi urut kaki..
hahaha..
mybe penat tunggu kamo kot.
lmbat sgt..
hahahaha..

uih..
lawa ek bj tu..
haah..
skit je kena fitting..
xcam laki..
banyak gile kena alter..
hahahaha..


~aku yg menghitung hari~

yan@alia said...

wah nampak ayu gitu....

@in said...

cantik la kakak...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com