Nuffnang Gadget

February 19, 2008

Majlis Nikah...

:: Majlis Nikah :: 8 Februari 2008 ::
Alhamdulilah... tanggal 080208 kami (alycia a.k.a Zura & ajip a.k.a Razif) selamat diijabkabulkan... dengan dua kali lafaz aku sah menjadi seorang isteri... memang terharu waktu tu apabila aku mendengar suami aku sendiri melafazkan akad nikah.... dan alhamdulilah, segalanya berjalan dengan lancar...... berdebar-debar hatiku masa tu tuhan ajer yang tau... yelah, manalah tau kan masa tu pulak hubby aku tak dapat nak lafaz nikah, tergamam lak kena sergah kat tok imam.. hihi... apa-apa pun papa memamg look cool lah masa tu... and you look handsome to huhu (ini ayat khas utk hubby aku tau....)

kat sini aku letakkan gambar-gambar sekitar majlis pernikahan... gambar-gambar ni dari album peribadi aku sendiri... mungkin ada yg kabur dan ada yg gelap... al-maklumlah, masa tu ramai sangat kan yg jadi cameraman and camerawoman hihi...

tunggukan gambar-gambar seterusnya ok.....

Pra - Nikah (sesi bergambar sementara tunggu pengantin lelaki sampai)...


... posing dulu kat bilik tidur....

... ni lak posing depan pelamin... masa ni punyalah panas, tp tahan ajerlah kan...

.... with adik kesayangan ku... inilah org kuat aku nie... sayang kat dia mwahhhhh....
... time ni cameraman suruh posing ala-ala model... terasa lak diri macam erra fazira hihi.....
... with adik and sepupu perempuan aku.. sibuk masing-masing nak ambik berkat.. lepas ni turn saper pulak ekkkk?? ....

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com