Nuffnang Gadget

March 31, 2008

Entry Rojak....

malas nak buat entry banyak-banyak.. al-maklumlah, Monday Blues hehe...

@@ Foto @@

actullay foto ni dah lama ambik dah.. tadi masa nak buat sesi mengemaskini gambar-gambar dalam kamera, nampak pulak gambar ni... hmm, tepek ajelah kat sini..

Foto di Putrajaya


@@ Happy Besday Makteh @@

25/3 yang lalu aku and en ajip pergi besday party Makteh en ajip.. kitaorang datang makan ajer sebab diaorg pun cakap last minute kan... tapi memang bestlah sebab ada buat BBQ lagie.... tapi kempunan nak makan ikan sembilang Afrika bakar sebab lambat bonar siap.. perut pun dah kenyang.. Happy Beday to Makteh.....
... makcik-makcik tengah sibuk kat dapur....aku lak kat mane????? ...
... aku tengah posing ngan wan.. biasalah kan, kalau en ajip yg jadi kameraman, mesti gambar bini dia yg banyak hehe...

.... makan time...

.... sesi makteh memotong kek.. uih, ramainya peminat kecik nak teman... berebut-rebut nak tiup lilin....

@@ Selamat pengantin Baru Abg Sham @@

semalam ada majlis kahwin kat Shah Alam... aku tak pergi sebab en ajip tengah berkabung... syyyyyyyyyyyyyy, nak tau pasal apa tunggu pasni....

abg sham anak buah maklong aku... sebab dia dah selau sgt datang rumah, so kitaorang pun dah anggap mcm sedara jugaklah.... mama ngan alang ajer yang pergi.. takpelah yerk, yg penting dapat jugak tgk gambar abg sham sanding.... itupun dapat tengok gambar kat dalam kamera...


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com