Nuffnang Gadget

March 26, 2008

Thanks Friends...

aku tak sangka pulak entry DCS 2000 Dalam Kenangan telah menemukan aku semula dengan rakan-rakan lama masa belajar dulu huhu.... tapi bukan jumpa betul-betul lah.. jumpa di alam maya hehe....

thanks to itik a.k.a fizie yang mula-mula meninggalkan komen di ruangan borak-borak aku... sekurang-kurangnya aku dapat keep in touch balik dengan classmate aku dulu... bila aku view balik entry tu, tak sangka pulak ada yang dah tinggalkan komen kat situ.. yelah, entry lama kan... aku pun takdelah nak belek-belek balik.. cumanya bila fizie cakap dia jumpa blog aku, terus aku tengok balik... rupa-rupanya Sue dan Fizie dah tinggalkan komen kat situ.. thanks a alot.... Dot pun dah tinggalkan komen.. Sha pun kata dah baca dah... cuma yang tak letak nama setakat meletakkan mr/mrs anon tu aku tak leh lah nak tau sape....

so, aku harap korang yang baca blog aku nie boleh tinggalkan email atau blog korang... mana tau lepas ni kita dapat keep in touch semula... kalau dapat buat gathering lagie bestt... yelah, masing-masing dah ada komitmen kan, takleh lah nak huhahuha cam dulu hehe... indah kan kenangan masa kita bergelar student dulu...

thanks friendsssss........ miz u all.....



... gambar kenangan masa konvo dulu... rindulah kat korang smua....


2 yang komen:

Hafifi said...

sy ni plak dah bertahun tak jumpe kawan-kwan lme..bile sms, dorang ckp busy..bile call die ckp jgn call die lg..adakah itu kawan??

adam brown said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com